Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Termes i condicions

 
Mega
City Link
City Link Gold

 

Termes i condicions de Megabus

Aquests termes i condicions generals s'apliquen a viatges que es facin emprant únicament serveis de megabus. La part contractant és Midland Red (South) Limited i la legislació aplicable és la legislació anglesa.

1. Cal tenir 16 anys o més per comprar bitllets i serveis en aquest lloc web. No es fan descomptes per a infants.

2. En el moment de reservar el viatge, cal comprovar-ne l'itinerari abans del pagament. No es realitzaran reemborsaments per trajectes incorrectes o duplicats. Un cop efectuades, les reserves de megabus.com no es poden anul·lar ni retornar. Això no obstant, si bé fem tot el possible perquè els serveis de megabus.com funcionin de la forma prevista, en cas que això no es produeixi s'oferirà el reemborsament del bitllet o bé alternatives de transport.

3. Pot modificar la seva reserva amb megabus fins 24 hores abans de la sortida del primer servei de megabus inclòs a la reserva. Haurà d'abonar la diferència entre el preu pagat i el següent preu disponible per al viatge. Si el nou viatge és més barat, no se li retornarà la diferència. Per cada canvi en la reserva s'aplicarà un càrrec de £1/1 € (50 p/50 ct. de comissió per modificacions i 50 p/50 ct. de comissió per reserva). En cas d'adquirir més d'un bitllet per a un mateix viatge, només es podrà modificar el conjunt de bitllets i no serà possible modificar els bitllets per separat.

4. Es recomana arribar al punt de sortida 15 minuts abans de l'hora de sortida de l'autobús. Així disposarà de temps suficient per embarcar i s'evitaran retards en el servei. Tingui en compte que l'accés a les portes de sortida de London Victoria Coach Station es tanca un minut abans de la sortida.

5. Es permet que com a màxim un infant, de 3 anys o menys, viatgi gratis en megabus per cada adult que hagi pagat el bitllet. No tenen assegurat seient tret que se'ls hagi comprat un bitllet. Els infants que viatgin gratis no poden ocupar un seient si el necessita un passatger que hagi pagat el bitllet.

6. Els infants de 14 anys o menys han de viatjar acompanyats d'un adult (de 16 anys o més).

7. Si el vehicle en què viatja disposa de cinturons de seguretat, està legalment obligat a posar-se'ls.

8. Abans de pujar a l'autocar, cal presentar al conductor un número de referència de la reserva vàlid, que fa la funció de bitllet per al viatge. Es pot presentar verbalment, per escrit, imprès o en forma de SMS. Per a viatges d'anada i de tornada a França, Bèlgica, Alemanya i els Països Baixos, ha d'imprimir el seu correu electrònic de confirmació, ja que equivaldrà al seu bitllet seguint la normativa de la UE, i l'ha de portar durant el viatge.

9. Si ha adquirit bitllets a preus reduïts per Escòcia, cal presentar la targeta escocesa que dóna dret a aquests descomptes (Scottish Entitlement Card) i la referència de la reserva en el moment de pujar a l'autocar. (Tingui en compte que les targetes per viatjar a preu reduït d'Anglaterra, Gal·les o Irlanda del Nord no són vàlides per a cap dels serveis de megabus.)

10. Els titulars de la NUS Extra han de presentar la seva targeta i la referència de la reserva en el moment de pujar a l'autobús. En cas de no poder presentar la targeta, es pot aplicar una multa de £10.

11. Per tal de garantir la seguretat i la comoditat de tots els nostres passatgers, limitem la mida, el tipus i la quantitat d'equipatge i objectes personals que pot pujar als nostres autobusos, i ens reservem el dret de no acceptar qualsevol objecte en els nostres serveis. Megabus.com no comprova l'equipatge ni facilita rebuts per l'equipatge que el passatger transporti a l'autobús. No ens importa com porti el seu equipatge, només demanem que no sigui més gran que una maleta 'gran' estàndard i que no pesi més de 25 kg. De manera alternativa, pot portar dues maletes mitjanes amb un pes total de 25 kg o tres bosses petites amb un pes total de 25 kg. També pot portar una peça d’equipatge de mà a bord que s'ha de poder portar a la falda o sota el seient del davant. Si us plau, tingui en compte que als passatgers que vulguin viatjar amb més equipatge se'ls pot denegar alguna peça. Als passatgers que viatgin entre Glasgow i Londres se'ls pot cobrar £5 per peça per excés d'equipatge. Els passatgers que viatgin en els serveis de megatrain.com poden portar fins a dues peces per passatger. (No es permet transportar menjar congelat, carn, aviram o peix frescos, acumuladors, explosius, municions, armes, combustible o qualsevol altre material perillós, gasolina inclosa, en cap servei de megabus.) L'única persona que pot posar o treure equipatge del maleter o el remolc és el conductor.

11b. No ens fem responsables de cap pèrdua o molèstia que li causi el fet que ens neguem a transportar-lo en aquestes circumstàncies. Ens reservem el dret de demanar-li que obri qualsevol peça d'equipatge perquè l'inspeccioni el conductor o un altre responsable de l'empresa en presència seva, si es considera necessari per motius de seguretat.

11c. Quan viatgi en un autocar nostre, se li pot demanar que col·loqui determinades peces de l'equipatge al caseller per a equipatge ubicat darrere del compartiment sense seients del vehicle i al qual s'accedeix mitjançant les portes exteriors del caseller. Tingui en compte que és convenient que mantingui amb vostè els objectes de més valor o aquells que tinguin un valor personal especial.

11d. Els objectes que mai no s'han de col·locar als portaequipatges inclouen diners, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima o ordres de pagament, passaports, carnets de conduir, certificats, joies, dispositius electrònics portàtils com ara càmeres, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i tauletes.

11e. Tingui en compte que megabus.com no es pot fer responsable de la pèrdua d'aquests objectes si queden sense vigilància.

11f. Megabus.com aconsella que els passatgers assegurin les seves pertinences personals mitjançant una assegurança de la llar o de viatge, en especial si es porten objectes de valor, amb una asseguradora de confiança a tot risc per pèrdua o danys pel valor total de substitució.

12. Prohibició de fumar. No es permet fumar als passatgers (tampoc cigarrets electrònics) en cap dels vehicles que gestiona l'empresa ni a les zones de no fumadors de les estacions d'autobusos. L'empresa pot exigir als passatgers que incompleixin aquesta normativa que abandonin l'autobús o l'estació d'autobusos si se'ls demana que s'abstinguin de fumar i no fan cas.

13. No es permet transportar gossos o altres animals en cap servei de megabus, excepte gossos d'assistència (per exemple, gossos pigall).

14. De conformitat amb la nostra responsabilitat legal, hem adquirit una assegurança com a empresa de transports. Estan cobertes totes les responsabilitats legals envers tercers, incloent-hi els danys a la propietat i els danys personals. En els serveis de megabus.com, la nostra responsabilitat màxima pel que fa a qualsevol pèrdua o dany respecte a l'equipatge, sota qualsevol circumstància, es limita a £500 per la pèrdua o el dany.

Megabus.com no es farà responsable de cap pèrdua de diners o de documents legals. Això inclou efectiu, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima, ordres de pagament, certificats, passaports o carnets de conduir. Els objectes valuosos com ara joies o aparells electrònics portàtils s'haurien de portar a sobre en tot moment. Megabus.com no es pot fer responsable d'aquests objectes si queden sense vigilància.
Li recomanem que asseguri el seu equipatge amb una asseguradora de confiança, especialment si transporta objectes valuosos, per cobrir tots els riscos habituals de pèrdua o danys i recuperar el valor total de l'equipatge, sense franquícia.

Cal notificar immediatament a un empleat de megabus.com les pèrdues d'equipatge o objectes personals. També és aconsellable que el passatger es posi en contacte amb l'empresa propietària del vehicle en què ha viatjat.

15. Si tenim motius per sospitar d'un ús fraudulent de les referències de reserva, transferència a una altra persona o altres abusos, ens reservem el dret de negar-nos a transportar-lo en els nostres serveis. No s'efectuarà cap reemborsament relacionat amb usos fraudulents de les referències de les reserves.

16. Els passis de Stagecoach Group i de les seves empreses associades no són vàlids per viatjar en els serveis de megabus.

Tornar a dalt

Virgin
SWT
EMT

 

Termes i condicions de Megatrain

Aquests termes i condicions generals s'apliquen als viatges que es facin emprant únicament serveis de megatrain prestats per East Midlands Trains, South West Trains o Virgin Trains.

1. Cal tenir 16 anys o més per comprar bitllets i serveis en aquest lloc web.

2. Els preus s'apliquen a tots els passatgers de 5 anys o més. No es fan descomptes a infants o titulars de targetes Railcard.

3. En el moment de reservar el viatge, cal comprovar-ne l'itinerari abans del pagament. Els bitllets de megatrain no es reemborsaran un cop pagats, tret del que s'estipula a la Condició 11g.

4. Pot modificar la seva reserva amb megatrain fins 48 hores abans de la sortida del primer servei de megatrain inclòs a la reserva. Haurà d'abonar la diferència entre el preu pagat i el següent preu disponible per al viatge. Si el nou viatge és més barat, no se li retornarà la diferència. Per cada canvi en la reserva s'aplicarà un càrrec de £1/1 € (50 p/50 ct. de comissió per modificacions i 50 p/50 ct. de comissió per reserva). En cas d'adquirir més d'un bitllet per a un mateix viatge, només es podrà modificar el conjunt de bitllets i no serà possible modificar els bitllets per separat.

5. Informem els passatgers que viatgen amb megatrain.com que hauran de presentar el número de referència de la reserva a un membre del personal, si se'ls sol·licita, bé en format imprès o visualitzat en un telèfon mòbil o una tauleta tàctil quan se'ls demani. Aquesta mesura permetrà que els treballadors comprovin la seva referència de manera ràpida i eficient confrontant-la amb una llista correcta de números de referència de megratrain per a aquest servei. Tingui en compte les següents condicions de servei

i. No és possible reservar seients als serveis de megatrain.

ii. Els números de les reserves presentats en forma d'anotació escrita no seran acceptats.

iii. Els passatgers que no disposin d'un mitjà acceptable per mostrar la referència de la seva reserva quan els sigui sol·licitada, estaran violant les condicions de Megatrain, i se'ls demanarà que comprin un bitllet individual de preu complet per realitzar el seu viatge.

6. Es recomana arribar a l'estació de sortida almenys 15 minuts abans de l'hora de sortida del tren. Així disposarà de temps suficient per embarcar i s'evitaran retards en el servei ferroviari.

7. Només s'ofereixen viatges en classe turista. És possible adquirir un suplement (Weekend First Upgrade) per viatjar en primera en East Midlands Trains els caps de setmana i festius, en funció de la disponibilitat.

8. Les referències de reserva de megatrain no es poden combinar amb cap oferta o promoció de National Rail, East Midlands Trains, Virgin Trains o South West Trains, tret que s'especifiqui una altra cosa. (Això inclou, entre altres, PlusBus i les entrades amb descompte a punts d'interès turístic.)

9. No és possible reservar seients als serveis de megatrain.

10. En els serveis oferts per Virgin Trains, cal fer la reserva almenys 48 hores abans de viatjar. Els serveis oferts per altres operadors es poden reservar el dia abans del viatge.

11. Les reserves de serveis de megatrain s'ajusten a les condicions de transport de National Rail. Tot seguit, s'aclareixen o es modifiquen expressament algunes d'aquestes condicions.
a. Cal efectuar íntegrament el trajecte de l'origen a la destinació, el dia i l'hora (o hores) indicats en la confirmació de la reserva. Si comença, interromp i reprèn o bé finalitza el viatge en qualsevol estació intermèdia, haurà de comprar un altre bitllet de tren per tot el trajecte recorregut. El preu d'aquest bitllet de tren correspondrà al bitllet d'anada sense descomptes més adient al trajecte que efectuï. No es reemborsarà el bitllet de megatrain ni el bitllet addicional que hagi adquirit. A més, és possible que hagi de pagar una multa.

b. La referència de la reserva vàlida fa la funció de bitllet per al viatge. Cal presentar-la si un membre del personal ho sol·licita, durant el viatge en tren o en entrar o sortir d'una estació.

c. Els titulars de la NUS Extra han de presentar la seva targeta i la referència de la reserva si un membre del personal ho sol·licita. En cas de no poder presentar la targeta quan se sol·liciti, haurà de comprar un nou bitllet de tren. El preu d'aquest bitllet de tren correspondrà al bitllet d'anada sense descomptes més adient al trajecte que efectuï. No es reemborsarà el bitllet de megatrain ni el bitllet addicional que hagi adquirit.

d. En cas de no poder presentar una referència vàlida per al viatge quan se sol·liciti, bé al tren o bé en sortir de l'estació, se li considerarà un passatger sense bitllet. Haurà de pagar un bitllet d'anada sense descomptes (Anytime Single) per al viatge que estigui fent. A més, és possible que hagi de pagar una multa si el viatge inclou trajectes en East Midlands Trains o South West Trains. No es reemborsarà el bitllet de megatrain ni el bitllet addicional que hagi adquirit.

e. En cas de no poder presentar una referència vàlida per al viatge en el moment d'entrar a l'estació, haurà de comprar un bitllet a la màquina expenedora o a la taquilla. No es reemborsarà el bitllet de megatrain ni el bitllet de tren addicional que hagi adquirit.

f. Cal assegurar que es disposa d'un bitllet de tren vàlid per a qualsevol tram del viatge que no estigui cobert per la referència de megatrain. En cas de no disposar-ne, se li cobrarà un bitllet d'anada sense descomptes (Anytime Single) per al trajecte que estigui fent. A més, és possible que hagi de pagar una multa si el viatge inclou trajectes en East Midlands Trains o South West Trains.

g. En cas de cancel·lació o retard de més de 60 minuts d'un tren inclòs en una reserva de serveis de megatrain, consulti si us plau el personal de l'estació per poder viatjar en el següent tren disponible a la seva destinació. Si en aquest cas decideix no viatjar, es reemborsarà tot el bitllet de megatrain i la comissió per reserva.

h. No s'abonarà cap indemnització en cas de cancel·lació o retard del viatge.

i. No és possible reservar seients als serveis de megatrain.

j. Es permeten les bicicletes (no tàndems) en els serveis de megatrain oferts per South West Trains (només entre London Waterloo i Bournemouth, Havant, Poole, Portsmouth i Weymouth); s'han de deixar a les zones del tren habilitades per a elles, segons l'espai disponible. En els serveis de Virgin Trains no es permeten bicicletes. Només es permet transportar bicicletes en serveis d'East Midlands Trains amb una reserva per a bicicletes vàlida. Les reserves per a bicicletes estan subjectes a disponibilitat, i no s'efectuaran reemborsaments per manca de disponibilitat. Per fer una reserva per a bicicletes, truqui al 08457 125 678. Les bicicletes plegables es poden transportar en tots els serveis de megatrain com a equipatge de mà, sempre que estiguin plegades durant tot el viatge.

k. Es permet que com a màxim dos infants (menors de 5 anys) viatgin gratis amb cada adult que hagi pagat el bitllet. No tenen dret a seient tret que se'ls hagi comprat un bitllet. Els infants que viatgin gratis no poden ocupar un seient si el necessita un passatger que hagi pagat el bitllet.

l. Cada passatger que hagi pagat el bitllet pot transportar fins a tres peces d'equipatge (de fins a 50 kg cadascuna), sense càrrecs addicionals. Pot consultar-ne més detalls a les condicions de transport de National Rail. Si us plau, asseguri's de col·locar correctament l'equipatge als portaequipatges (quan n'hi ha), als prestatges de damunt dels seients o sota el seient. És possible que calgui pagar un recàrrec per excés d'equipatge o de dimensions; no està permès transportar objectes de grans dimensions que puguin obstruir les portes o els passadissos.

12. De conformitat amb la nostra responsabilitat legal, hem adquirit una assegurança com a empresa de transports. Estan cobertes totes les responsabilitats legals envers tercers, incloent-hi els danys a la propietat i els danys personals. En els serveis de megabus.com, la nostra responsabilitat màxima pel que fa a qualsevol pèrdua o dany respecte a l'equipatge, sota qualsevol circumstància, es limita a £500 per la pèrdua o el dany.

Megabus.com no es farà responsable de cap pèrdua de diners o de documents legals. Això inclou efectiu, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima, ordres de pagament, certificats, passaports o carnets de conduir. Els objectes valuosos com ara joies o aparells electrònics portàtils s'haurien de portar a sobre en tot moment. Megabus.com no es pot fer responsable d'aquests objectes si queden sense vigilància.
Li recomanem que asseguri el seu equipatge amb una asseguradora de confiança, especialment si transporta objectes valuosos, per cobrir tots els riscos habituals de pèrdua o danys i recuperar el valor total de l'equipatge, sense franquícia.

Cal notificar immediatament a un empleat de megabus.com les pèrdues d'equipatge o objectes personals. També és aconsellable que el passatger es posi en contacte amb l'empresa propietària del vehicle en què ha viatjat.

13. Prohibició de fumar. No es permet fumar als passatgers (tampoc cigarrets electrònics) en cap dels vehicles que gestiona l'empresa ni a les zones de no fumadors de les estacions de tren. L'empresa pot exigir als passatgers que incompleixin aquesta normativa que abandonin el tren o l'estació de tren si se'ls demana que s'abstinguin de fumar i no fan cas.

14. Si el vehicle en què viatja disposa de cinturons de seguretat, està legalment obligat a posar-se'ls.

15. Si tenim motius per sospitar d'un ús fraudulent de les referències de reserva, transferència a una altra persona o altres abusos, ens reservem el dret de negar-nos a transportar-lo en els nostres serveis. No s'efectuarà cap reemborsament relacionat amb usos fraudulents de les referències de les reserves.

16. Els passis de Stagecoach Group i de les seves empreses associades no són vàlids per viatjar en els serveis de megatrain.

Tornar a dalt

plus

 

Termes i condicions de Megabusplus

Aquests termes i condicions generals s'apliquen a viatges que es facin emprant únicament serveis de megabusplus.

1. Cal tenir 16 anys o més per comprar bitllets i serveis en aquest lloc web. No es fan descomptes a infants o titulars de targetes Railcard.

2. En el moment de reservar el viatge, cal comprovar-ne l'itinerari abans del pagament. No es realitzaran reemborsaments per trajectes incorrectes o duplicats. Un cop efectuades, les reserves de megabus.com no es poden anul·lar ni retornar. Això no obstant, si bé fem tot el possible perquè els serveis de megabus.com funcionin de la forma prevista, en cas que això no es produeixi s'oferirà el reemborsament del bitllet o bé alternatives de transport.

3. Pot modificar la seva reserva amb megabusplus fins 48 hores abans de la sortida del primer servei de megabusplus inclòs a la reserva. Haurà d'abonar la diferència entre el preu pagat i el següent preu disponible per al viatge. Si el nou viatge és més barat, no se li retornarà la diferència. Per cada canvi en la reserva s'aplicarà un càrrec de £1/1 € (50 p/50 ct. de comissió per modificacions i 50 p/50 ct. de comissió per reserva). En cas d'adquirir més d'un bitllet per a un mateix viatge, només es podrà modificar el conjunt de bitllets i no serà possible modificar els bitllets per separat.

4. Es recomana arribar al punt de sortida 15 minuts abans de l'hora de sortida del tren o autobús. Així disposarà de temps suficient per embarcar i s'evitaran retards en el servei.

5. Es permet que com a màxim un infant, de 3 anys o menys, viatgi gratis en megabusplus per cada adult que hagi pagat el bitllet. No tenen assegurat seient tret que se'ls hagi comprat un bitllet. Els infants que viatgin gratis no poden ocupar un seient si el necessita un passatger que hagi pagat el bitllet.

6. Els infants de 14 anys o menys han de viatjar acompanyats d'un adult (de 16 anys o més).

7. La referència de la reserva vàlida fa la funció de bitllet per al viatge. Pot ser una còpia impresa del correu electrònic de confirmació, un SMS o una anotació escrita. Ha de presentar-la quan ho sol·liciti el conductor de l'autocar o un membre del personal durant el viatge en tren o en entrar o sortir d'una estació.

8. Les targetes per viatjar a preu reduït d'Anglaterra, Gal·les o Irlanda del Nord no són vàlides per a cap servei de megabusplus.

9. Els titulars de la NUS Extra han de presentar la seva targeta i la referència de la reserva quan se'ls ho sol·liciti.

a. En cas de no poder presentar la targeta al conductor de l'autocar, es pot aplicar una multa de £10.

b. En cas de no poder presentar la targeta quan se sol·liciti, al tren o en sortir de l'estació, haurà de comprar un nou bitllet de tren. El preu d'aquest bitllet de tren correspondrà al bitllet d'anada sense descomptes més adient al trajecte que efectuï. No es reemborsarà el bitllet de megabusplus ni el bitllet de tren addicional que hagi adquirit.

10. Les reserves de serveis de megabusplus s'ajusten a les condicions de transport de National Rail. Tot seguit, s'aclareixen o es modifiquen expressament algunes d'aquestes condicions.

a. Cal efectuar íntegrament el trajecte de l'origen a la destinació, el dia i l'hora (o hores) indicats en la confirmació de la reserva. Si comença, interromp i reprèn o bé finalitza el viatge en qualsevol estació intermèdia, haurà de comprar un altre bitllet de tren per tot el trajecte recorregut. El preu d'aquest bitllet de tren correspondrà al bitllet d'anada sense descomptes més adient al trajecte que efectuï. No es reemborsarà el bitllet de megabusplus ni el bitllet addicional que hagi adquirit. A més, és possible que hagi de pagar una multa.

b. La referència de la reserva vàlida fa la funció de bitllet per al viatge. Pot ser una còpia impresa del correu electrònic de confirmació o un SMS. Cal presentar-la si un membre del personal ho sol·licita, durant el viatge en tren o en entrar o sortir d'una estació.

c. Els titulars de la NUS Extra han de presentar la seva targeta i la referència de la reserva si un membre del personal ho sol·licita. En cas de no poder presentar la targeta quan se sol·liciti, haurà de comprar un nou bitllet de tren. El preu d'aquest bitllet de tren correspondrà al bitllet d'anada sense descomptes més adient al trajecte que efectuï. No es reemborsarà el bitllet de megabusplus ni el bitllet addicional que hagi adquirit.

d. En cas de no poder presentar una referència vàlida per al viatge quan se sol·liciti, bé al tren o bé en sortir de l'estació, se li considerarà un passatger sense bitllet. Haurà de pagar un bitllet d'anada sense descomptes (Anytime Single) per al viatge que estigui fent. A més, és possible que hagi de pagar una multa si el viatge inclou trajectes en East Midlands Trains o South West Trains. No es reemborsarà el bitllet de megabusplus ni el bitllet addicional que hagi adquirit.

e. En cas de no poder presentar una referència vàlida per al viatge en el moment d'entrar a l'estació, haurà de comprar un bitllet a la màquina expenedora o a la taquilla. No es reemborsarà el bitllet de megabusplus ni el bitllet de tren addicional que hagi adquirit.

f. Cal assegurar que es disposa d'un bitllet de tren vàlid per a qualsevol tram del viatge que no estigui cobert per la referència de megabusplus. En cas de no disposar-ne, se li cobrarà un bitllet d'anada sense descomptes (Anytime Single) per al trajecte que estigui fent. A més, és possible que hagi de pagar una multa si el viatge inclou trajectes en East Midlands Trains o South West Trains.

g. En cas de cancel·lació o retard de més de 60 minuts d'un tren inclòs en una reserva de serveis de megabusplus, consulti si us plau el personal de l'estació per poder viatjar en el següent tren disponible a la seva destinació. Si en aquest cas decideix no viatjar, es reemborsarà tot el bitllet de megabusplus i la comissió per reserva.

h. No s'abonarà cap indemnització en cas de cancel·lació o retard del viatge.

i. No és possible reservar seients per als trajectes en tren dels serveis de megabusplus.

11. Per tal de garantir la seguretat i la comoditat de tots els nostres passatgers, limitem la mida, el tipus i la quantitat d'equipatge i objectes personals que pot pujar als nostres autobusos, i ens reservem el dret de no acceptar qualsevol objecte en els nostres serveis. Pot portar una maleta de mida estàndard (fins a 25 kg) i una peça d'equipatge de mà. Si viatja amb més equipatge del permès, ens podem negar a transportar les peces addicionals si no hi ha espai disponible. (No es permet transportar menjar congelat, carn, aviram o peix frescos, acumuladors, explosius, municions, armes, combustible o qualsevol altre material perillós, gasolina inclosa, en cap servei de megabus.) L'única persona que pot posar o treure equipatge del maleter o el remolc és el conductor.

a. No ens fem responsables de cap pèrdua o molèstia que li causi el fet que ens neguem a transportar-lo en aquestes circumstàncies. Ens reservem el dret de demanar-li que obri qualsevol peça d'equipatge perquè l'inspeccioni el conductor o un altre responsable de l'empresa en presència seva, si es considera necessari per motius de seguretat.

b. Quan viatgi en un autocar nostre, se li pot demanar que col·loqui determinades peces de l'equipatge al caseller per a equipatge ubicat darrere del compartiment sense seients del vehicle i al qual s'accedeix mitjançant les portes exteriors del caseller. Tingui en compte que és convenient que mantingui amb vostè els objectes de més valor o aquells que tinguin un valor personal especial.

c. Els objectes que mai no s'han de col·locar als portaequipatges inclouen diners, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima o ordres de pagament, passaports, carnets de conduir, certificats, joies, dispositius electrònics portàtils com ara càmeres, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i tauletes.

d. Tingui en compte que megabus.com no es pot fer responsable de la pèrdua d'aquests objectes si queden sense vigilància.

e. Megabus.com aconsella que els passatgers assegurin les seves pertinences personals mitjançant una assegurança de la llar o de viatge, en especial si es porten objectes de valor, amb una asseguradora de confiança a tot risc per pèrdua o danys pel valor total de substitució.

12. Prohibició de fumar. No es permet fumar als passatgers (tampoc cigarrets electrònics) en cap dels vehicles que gestiona l'empresa ni a les zones de no fumadors de totes les estacions. L'empresa pot exigir als passatgers que incompleixin aquesta normativa que abandonin l'autocar, el tren o l'estació si se'ls demana que s'abstinguin de fumar i no fan cas.

13. No es permet transportar gossos o altres animals en cap servei de megabusplus, excepte gossos d'assistència (per exemple, gossos pigall).

14. Si el vehicle en què viatja disposa de cinturons de seguretat, està legalment obligat a posar-se'ls.

15. No es permeten bicicletes (tàndems inclosos) en els serveis de megabusplus oferts per East Midlands Trains. Les bicicletes plegables es poden transportar en tots els serveis de megabusplus com a equipatge de mà, sempre que estiguin plegades durant tot el viatge.

16. De conformitat amb la nostra responsabilitat legal, hem adquirit una assegurança com a empresa de transports. Estan cobertes totes les responsabilitats legals envers tercers, incloent-hi els danys a la propietat i els danys personals. En els serveis de megabus.com, la nostra responsabilitat màxima pel que fa a qualsevol pèrdua o dany respecte a l'equipatge, sota qualsevol circumstància, es limita a £500 per la pèrdua o el dany.

Megabus.com no es farà responsable de cap pèrdua de diners o de documents legals. Això inclou efectiu, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima, ordres de pagament, certificats, passaports o carnets de conduir. Els objectes valuosos com ara joies o aparells electrònics portàtils s'haurien de portar a sobre en tot moment. Megabus.com no es pot fer responsable d'aquests objectes si queden sense vigilància.
Li recomanem que asseguri el seu equipatge amb una asseguradora de confiança, especialment si transporta objectes valuosos, per cobrir tots els riscos habituals de pèrdua o danys i recuperar el valor total de l'equipatge, sense franquícia.

Cal notificar immediatament a un empleat de megabus.com les pèrdues d'equipatge o objectes personals. També és aconsellable que el passatger es posi en contacte amb l'empresa propietària del vehicle en què ha viatjat.

17. Si tenim motius per sospitar d'un ús fraudulent de les referències de reserva, transferència a una altra persona o altres abusos, ens reservem el dret de negar-nos a transportar-lo en els nostres serveis. No s'efectuarà cap reemborsament relacionat amb usos fraudulents de les referències de les reserves.

18. Els passis de Stagecoach Group i de les seves empreses associades no són vàlids per viatjar en els serveis de megabusplus.

 

Termes i condicions de MegabusGold

1. Cal tenir 16 anys o més per comprar bitllets i serveis en aquest lloc web. No es fan descomptes per a infants.

2. En el moment de reservar el viatge, cal comprovar-ne l'itinerari abans del pagament. No es realitzaran reemborsaments per trajectes incorrectes o duplicats. Un cop efectuades, les reserves de megabusGold.com no es poden anul·lar ni retornar. Això no obstant, si bé fem tot el possible perquè els serveis de megabusGold.com funcionin de la forma prevista, en cas que això no es produeixi s'oferirà el reemborsament del bitllet o bé alternatives de transport.

3. Pot modificar les seves reserves amb megabusGold fins 24 hores abans de la sortida del primer servei de megabusGold inclòs a la reserva. Haurà d'abonar la diferència entre el preu pagat i el següent preu disponible per al viatge. Si el nou viatge és més barat, no se li retornarà la diferència. Per cada canvi en la reserva s'aplicarà un càrrec de £1/1 € (50 p/50 ct. de comissió per modificacions i 50 p/50 ct. de comissió per reserva). En cas d'adquirir més d'un bitllet per a un mateix viatge, només es podrà modificar el conjunt de bitllets i no serà possible modificar els bitllets per separat.

4. Es recomana arribar al punt de sortida 15 minuts abans de l'hora de sortida de l'autobús. Així disposarà de temps suficient per embarcar i s'evitaran retards en el servei. Tingui en compte que l'accés a les portes de sortida de London Victoria Coach Station es tanca un minut abans de la sortida.

5. Es permet que com a màxim un infant, de 3 anys o menys, viatgi gratis en megabusGold (només serveis diürns) per cada adult que hagi pagat el bitllet. No tenen assegurat seient tret que se'ls hagi comprat un bitllet. Els infants que viatgin gratis no poden ocupar un seient si el necessita un passatger que hagi pagat el bitllet.

Tingui en compte que els infants menors de 3 anys no poden viatjar en els serveis nocturns de megabusGold.

6. Els infants menors de 16 anys han de viatjar acompanyats d'un adult (de 18 anys o més).

7. Abans de pujar a l'autocar, cal presentar al conductor un número de referència de la reserva vàlid, que fa la funció de bitllet per al viatge. Es pot presentar verbalment, per escrit, imprès o en forma de SMS.

8. Si ha adquirit bitllets a preus reduïts per Escòcia, cal presentar la targeta escocesa que dóna dret a aquests descomptes (Scottish Entitlement Card) i la referència de la reserva en el moment de pujar a l'autocar. (Tingui en compte que les targetes per viatjar a preu reduït d'Anglaterra, Gal·les o Irlanda del Nord no són vàlides per a cap servei de megabusGold.)

9. Els titulars de la NUS Extra han de presentar la seva targeta i la referència de la reserva en el moment de pujar a l'autobús. En cas de no poder presentar la targeta, es pot aplicar una multa de £10.

10. Per tal de garantir la seguretat i la comoditat de tots els nostres passatgers, limitem la mida, el tipus i la quantitat d'equipatge i objectes personals que pot pujar als nostres autobusos, i ens reservem el dret de no acceptar qualsevol objecte en els nostres serveis. Pot portar una maleta de mida estàndard (fins a 25 kg) i una peça d'equipatge de mà. Si viatja amb més equipatge del permès, ens podem negar a transportar les peces addicionals si no hi ha espai disponible. (No es permet transportar menjar congelat, carn, aviram o peix frescos, acumuladors, explosius, municions, armes, combustible o qualsevol altre material perillós, gasolina inclosa, en cap servei de megabus.) L'única persona que pot posar o treure equipatge del maleter o el remolc és el conductor.

a. No ens fem responsables de cap pèrdua o molèstia que li causi el fet que ens neguem a transportar-lo en aquestes circumstàncies. Ens reservem el dret de demanar-li que obri qualsevol peça d'equipatge perquè l'inspeccioni el conductor o un altre responsable de l'empresa en presència seva, si es considera necessari per motius de seguretat.

b. Quan viatgi en un autocar nostre, se li pot demanar que col·loqui determinades peces de l'equipatge al caseller per a equipatge ubicat darrere del compartiment sense seients del vehicle i al qual s'accedeix mitjançant les portes exteriors del caseller. Tingui en compte que és convenient que mantingui amb vostè els objectes de més valor o aquells que tinguin un valor personal especial.

c. Els objectes que mai no s'han de col·locar als portaequipatges inclouen diners, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima o ordres de pagament, passaports, carnets de conduir, certificats, joies, dispositius electrònics portàtils com ara càmeres, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i tauletes.

d. Tingui en compte que megabus.com no es pot fer responsable de la pèrdua d'aquests objectes si queden sense vigilància.

e. Megabus.com aconsella que els passatgers assegurin les seves pertinences personals mitjançant una assegurança de la llar o de viatge, en especial si es porten objectes de valor, amb una asseguradora de confiança a tot risc per pèrdua o danys pel valor total de substitució.

11. Prohibició de fumar. No es permet fumar als passatgers (tampoc cigarrets electrònics) en cap dels vehicles que gestiona l'empresa ni a les zones de no fumadors de les estacions d'autobusos. L'empresa pot exigir als passatgers que incompleixin aquesta normativa que abandonin l'autobús o l'estació d'autobusos si se'ls demana que s'abstinguin de fumar i no fan cas.

12. No es permet transportar gossos o altres animals en cap servei de megabusGold, excepte gossos d'assistència (per exemple, gossos pigall).

13. Si el vehicle en què viatja disposa de cinturons de seguretat, està legalment obligat a posar-se'ls.

14. De conformitat amb la nostra responsabilitat legal, hem adquirit una assegurança com a empresa de transports. Estan cobertes totes les responsabilitats legals envers tercers, incloent-hi els danys a la propietat i els danys personals. En els serveis de megabus.com, la nostra responsabilitat màxima pel que fa a qualsevol pèrdua o dany respecte a l'equipatge, sota qualsevol circumstància, es limita a £500 per la pèrdua o el dany.

MegabusGold.com no es farà responsable de cap pèrdua de diners o de documents legals. Això inclou efectiu, valors mobiliaris com ara xecs, obligacions amb prima, ordres de pagament, certificats, passaports o carnets de conduir. Els objectes valuosos com ara joies o aparells electrònics portàtils s'haurien de portar a sobre en tot moment. MegabusGold.com no es pot fer responsable d'aquests objectes si queden sense vigilància.

Li recomanem que asseguri el seu equipatge amb una asseguradora de confiança, especialment si transporta objectes valuosos, per cobrir tots els riscos habituals de pèrdua o danys i recuperar el valor total de l'equipatge, sense franquícia.

Cal notificar immediatament a un empleat de megabus.com les pèrdues d'equipatge o objectes personals. També és aconsellable que el passatger es posi en contacte amb l'empresa propietària del vehicle en què ha viatjat.

15. Si tenim motius per sospitar d'un ús fraudulent de les referències de reserva, transferència a una altra persona o altres abusos, ens reservem el dret de negar-nos a transportar-lo en els nostres serveis. No s'efectuarà cap reemborsament relacionat amb usos fraudulents de les referències de les reserves.

16. Els passis de Stagecoach Group i de les seves empreses associades no són vàlids per viatjar en els serveis de megabusGold.

 

Tornar a dalt

Identitat legal

Aquest servei el presta Stagecoach Group Plc, una empresa registrada a Escòcia (núm. de registre SC 100764, núm. d'IVA 435757819), i domicili social a 10 Dunkeld Road, Perth, PH1 5TW Escòcia.

Tornar a dalt

Exempció de responsabilitat

Aquesta informació es publica a megabus.com per a comoditat dels visitants; només s'hauria d'utilitzar amb finalitats informatives i està subjecta a canvis sense previ avís. Si bé megabus.com fa tot el que pot per assegurar que la informació d'aquest lloc web és actualitzada, precisa i completa en el moment de la publicació, no s'ofereix cap declaració o garantia (implícita o explícita) respecte al grau de compleció, fiabilitat i precisió d'aquesta informació. Per tant, cap de les empreses de transports que ofereixen aquests serveis no es pot fer responsable de cap pèrdua derivada, directament o indirectament, de l'ús o d'accions dutes a terme basant-se en informació publicada en aquest lloc web. Així mateix, no s'ofereix cap garantia que aquest lloc web està lliure d'errors, defectes, virus o altres programes o macros maliciosos.

Tornar a dalt

Disponibilitat del lloc web

Fem tot el possible perquè sempre es pugui accedir a megabus.com, però no podem garantir que aquest lloc web funcioni de forma continuada, sense interrupcions o sense errors, i no assumim cap responsabilitat si no està disponible. No està permès eludir els sistemes de seguretat, ni forçar, entrar il·legalment o alterar de cap altra manera cap sistema informàtic, servidor, lloc web, encaminador ni cap altre aparell amb connexió a Internet.

Tornar a dalt

Modificacions del lloc web

Ens reservem el dret de fer canvis o correccions, modificar, eliminar o interrompre qualsevol aspecte del nostre lloc web, els seus continguts o els serveis que ofereix (tot i que respectarem totes les reserves efectuades o efectuarem un reemborsament en cas d'anul·lacions inevitables). Tret que s'especifiqui el contrari, qualsevol nova característica, contingut, producte o servei que s'ofereixi es regirà per aquests mateixos termes i condicions.

Tornar a dalt

Enllaços a altres llocs web

Els enllaços a altres llocs webs des de megabus.com s'inclouen amb finalitats informatives i de conveniència, i megabus.com no fa cap declaració ni assumeix responsabilitats respecte els productes, serveis i informació continguts en cap d'aquests llocs web (o la seva fiabilitat). Megabus.com no garanteix que els llocs web de tercers estiguin lliures d'infeccions de virus, components maliciosos o qualsevol altre codi o rutina de programació informàtica amb capacitat de contaminar o destruir o que tingui la capacitat de danyar, interceptar o expropiar qualsevol sistema, dades o informació personal. La presència d'un enllaç a un altre lloc web no implica ni expressa suport per part de megabus.com al proveïdor, productes o serveis d'aquest.

Tornar a dalt

Galetes del lloc web

 

El nostre objectiu és millorar constantment la seva experiència quan visiti el nostre lloc web. L'ús de galetes forma part d'aquest procés. Les galetes són petits fitxers de text que contenen informació sobre la seva sessió de navegació (per exemple, quines pàgines has visitat) i es desen al directori del seu navegador.

Fem servir diferents tipus de galetes i cadascun té una funció concreta. Algunes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i li permeten navegar fàcilment d'una pàgina a l'altra i executar certes funcions (per exemple, fer una compra). Altres galetes no són essencials i ens permeten analitzar l'ús que fa del nostre lloc web, cosa que ens permet prendre decisions sobre la millor manera de millorar el disseny i la funcionalitat del lloc web per ajustar-lo al que necessiti en el futur.

De vegades, fem servir galetes per recordar què ha seleccionat (per exemple, la seva ubicació) i estalviar-li haver de fer la selecció un altre cop si torna al web. Altres galetes permeten als nostres socis saber quants visitants fan clic des del seu lloc web al nostre lloc web, i consegüentment ens permeten seleccionar els millors socis amb qui col·laborar.

A les galetes creades per Stagecoach no s'emmagatzema informació personal identificable, com ara detalls sobre targetes de crèdit o adreces. Totes les dades recollides per mitjà de galetes seran anònimes i no contindran informació concreta sobre la identitat del visitant.

Els navegadors solen estar configurats per acceptar galetes. Això no obstant, si ha visitat aquest lloc web i no vol que es facin servir les galetes, surti del lloc web i utilitzi les eines de configuració del navegador per esborrar les galetes. Si després de fer això torna a visitar el web, es tornaran a desar galetes tret que canviï la configuració del navegador per rebutjar-les.

Stagecoach es compromet a complir els recents canvis legislatius sobre l'emmagatzematge d'informació a l'ordinador o dispositiu mòbil de l'usuari, que s'especifiquen al lloc web d'ICO. Tenim la intenció de ser clars i sincers sobre la seva privacitat quan fa servir el nostre lloc web.

 

Tornar a dalt

Termes d'ús generals / copyright i avís de marca comercial

Tret que s'especifiqui una altra cosa en aquest lloc web, megabus.com li autoritza a fer servir programari adequat accessible al lloc web només per veure i desar a la memòria cau, emmagatzemar i mostrar una única còpia de qualsevol text, gràfic, imatge, àudio, vídeo, fotografia, il·lustració, presentació multimèdia o qualsevol altre material accessible a través del lloc web, o el lloc web mateix (els "materials"), únicament amb les condicions següents:

 • A. Els materials només es poden utilitzar amb finalitats d'informació personal, no comercials, i no es poden copiar ni publicar en cap ordinador en xarxa, difondre per cap mitjà de comunicació, publicar al World Wide Web, representar en públic, distribuir, retransmetre o utilitzar o explotar de cap altra manera amb finalitats no personals, públiques o comercials;
 • B. No es permet modificar, crear obres derivades, participar en la transferència o venda, ni modificar o alterar de cap altra manera els materials, ni fer servir cap tècnica d'enginyeria inversa, descompilar o intentar obtenir de qualsevol altra manera el codi font del programari relacionat amb els materials. Vostè es compromet a no utilitzar cap marca comercial, marca de servei, nom, logotip o altres elements identificadors de (i) el lloc web, (ii) megabus.com o (iii) empleats, llicenciadors, contractistes independents, proveïdors i afiliats de megabus.com (col·lectivament, els "afiliats"), sense el consentiment exprés i previ consentiment per escrit de megabus.com o de l'afiliat pertinent;
 • C. Es compromet a no:
  • (i) interrompre, o intentar interrompre, de cap manera el funcionament del lloc web, emprant qualsevol mitjà o aparell, incloent-hi, entre altres, pràctiques d'inundació, accés il·legal, pujada de virus informàtics o bombes lògiques, o qualsevol altre mitjà prohibit explícitament o implícitament en qualsevol disposició d'aquests termes i condicions, o
  • (ii) participar en qualsevol altra activitat que megabus.com consideri que contradiu l'esperit o les intencions d'aquest acord;
 • D. A més, reconeix que no adquireix drets de propietat de cap dels materials, incloent-hi, entre altres, el lloc web, pel fet de veure els materials (incloent-hi, entre altres, el lloc web), o bé accedir-hi;
 • E. Es compromet a accedir als materials (incloent-hi, entre altres, el lloc web) i utilitzar-los en conformitat amb totes les lleis i normatives aplicables de qualsevol govern o autoritat legal;
 • F. Accepta que de tant en tant és possible que no es pugui accedir al lloc web o fer-hi operacions per qualsevol motiu, inclosos, entre altres:
  • (i) mal funcionament dels equips;
  • (ii) tasques de manteniment periòdic o reparacions que megabus.com pugui dur a terme de tant en tant; o
  • (iii) causes fora del control de megabus.com, tant previsibles com imprevisibles; i
 • G. Serà l'únic responsable d'obtenir, mantenir i assegurar la compatibilitat amb el lloc web, tot el maquinari, programari i altres requisits físics i electrònics per fer ús dels materials, incloent-hi, entre altres, les telecomunicacions i les connexions d'accés a Internet i enllaços, navegadors web i altres equips, programes i serveis necessaris per accedir als materials i utilitzar-los.
 • H. L'ús dels materials detallat més amunt no autoritza ni permet cap dret a copiar, totalment o en part, el format o el disseny d'aquest lloc web. Els elements d'aquest lloc web, incloent-hi, entre altres, l'estil i la presentació, estan protegits per la imatge comercial registrada i altres lleis, i no es poden imitar ni reproduir, totalment o en part. Vostè reconeix que megabus.com és l'únic propietari dels materials i qualssevol altres elements del web que no pertanyin al domini públic o siguin propietat del govern o d'altres tercers.
 • I. Vostè és l'únic responsable de totes i cadascuna de les seves accions i omissions mentre utilitzi el lloc web, i es compromet a no fer cap ús inadmissible del lloc web, cosa que inclou, entre altres, l'ús del lloc web per:
  • (i) difondre missatges no sol·licitats, cartes en cadena o correus electrònics publicitaris no sol·licitats;
  • (ii) difondre material que una persona raonable podria considerar ofensiu, obscè, pornogràfic, difamatori, groller, vulgar, amenaçador, maliciós o que constitueixi assetjament;
  • (iii) difondre fitxers, gràfics, programari o altres materials que vulnerin o puguin vulnerar els drets d'autor, marques registrades, patents, secrets comercials o altres drets de propietat intel·lectual de qualsevol persona;
  • (iv) difondre virus, cavalls de Troia o qualsevol altre codi o programa maliciós;
  • (v) participar en la recollida sistemàtica de dades o altres continguts d'aquest lloc web per crear o compilar, directament o indirectament, reculls, compilacions, bases de dades o directoris sense l'autorització escrita de megabus.com mitjançant l'ús de 'scrapers' o altres eines; o
  • (vi) participar en qualsevol altra activitat que megabus.com consideri que contradiu l'esperit o les intencions d'aquest acord;

Tornar a dalt

Legislació aplicable

El titular d'aquest lloc web és Stagecoach Group Plc, amb seu a Escòcia. Qualsevol ús que es faci d'aquest lloc web estarà regit en tot moment per la legislació escocesa i, en cas de litigi, les parts implicades se sotmetran de forma irrevocable a la jurisdicció exclusiva dels tribunals escocesos.

Tornar a dalt

Usar aquest lloc web

Per poder fer reserves emprant el mitjà de pagament que apareix en aquest lloc web, cal tenir 18 anys com a mínim. Amb l'ús de megabus.com, manifesta que posseeix l'autoritat legal per acceptar les condicions d'ús d'aquest lloc web, que inclouen autoritzar-nos a efectuar càrrecs en una targeta de crèdit, i per utilitzar aquest lloc web d'acord amb tot el que estableixen aquests termes i condicions. També manifesta que tota la informació que ha proporcionat en utilitzar aquest servei és certa i correcta. Per a més informació sobre l'accessibilitat del lloc web faci clic aquí.

Tornar a dalt

Política de privacitat

Ens prenem molt seriosament la seva privacitat, i només fem servir la informació que recollim sobre vostè d'acord amb les bones pràctiques comercials i la legislació aplicable. Recollim i conservem certa informació personal (com ara l'adreça electrònica) i la fem servir per prestar-li el servei que ha sol·licitat: per exemple, per confirmar-li una reserva o respondre a una pregunta.

Si decideix beneficiar-se del nostre servei de gestió de reserves, li demanarem més informació personal en el moment de registrar-se, com ara la data de naixement, el gènere, la ruta per on viatja més sovint, el motiu del seu viatge i d'altres, a més de detalls sobre el titular de la targeta de crèdit. Així, els passatgers que viatgen més sovint amb nosaltres estalviaran temps durant el procés de reserva perquè haurem emplenat prèviament alguns camps. També podrà examinar les reserves que hagi fet amb nosaltres; aquesta informació també estarà a disposició dels nostres agents d'Atenció al Client, perquè puguin ajudar-li i respondre a tots els seus dubtes. També farem servir aquesta informació per establir perfils d'usuari que ens permetin oferir-li un servei més efectiu i personalitzat com a passatger nostre. Megabus.com també registra altres dades, com l'adreça del seu proveïdor d'Internet i les pàgines visitades, per motius de seguretat i anàlisi estadística. Aquesta informació no està vinculada a l'identificador de sessió del navegador emmagatzemat per les galetes, i no es pot identificar individualment. Per a més informació sobre el nostre ús de galetes, consulti l'apartat anterior sobre galetes del lloc web.

En cas de reservar un bitllet internacional, és possible que nosaltres, o els nostres agents comercials, necessitem informació relacionada amb els seus documents d'identificació, i es pot requerir la presentació d'aquests en controls fronterers per tal de poder viatjar.

Podem proporcionar la seva informació personal a organitzacions directament implicades en l'actualització i/o el manteniment d'aquest lloc web, incloent-hi els nostres dissenyadors web i assessors tècnics. Aquestes organitzacions només faran servir la informació per dur a terme les seves funcions i/o prestar el servei sol·licitat, i no amb cap altra finalitat.

A més, totes les transaccions de pagaments les gestiona Worldpay, un proveïdor de sistemes de pagament segurs. Worldpay recull les dades de la targeta de crèdit i altres detalls personals per tal de processar el pagament. Per a informació detallada sobre els termes i condicions de Worldpay, com també sobre les seves polítiques de privadesa i seguretat, pot visitar el lloc web de Worldpay.

La nostra política és no proporcionar a cap altra organització o organitzacions la informació i els seus detalls obtinguts per mitjà d'aquest lloc web, tret que la legislació ho exigeixi. Si vostè és client nostre, megabus.com i altres empreses del grup Stagecoach Group Plc poden fer servir la seva adreça electrònica per enviar-li informació sobre promocions i serveis que considerem que li puguin interessar; això no obstant, pot decidir no rebre aquests avisos. Encara que només sigui un visitant d'aquest lloc web i no un client actual de megabus.com, és possible que vulguem donar-li l'oportunitat de rebre aquesta informació i li podem demanar el seu consentiment per enviar-la.

Si necessita més detalls sobre la informació que emmagatzemem sobre vostè, o en qualsevol moment desitja esborrar els seus detalls personals de la nostra base de dades, posi's en contacte amb nosaltres.

Si vostè no és el titular de la targeta de crèdit utilitzada per fer les reserves, és responsabilitat seva assegurar-se que disposa del consentiment del titular de la targeta abans de proporcionar-ne cap detall, i que les dades proporcionades són certes. A banda del que s'ha dit anteriorment, en utilitzar el lloc web de megabus.com manifesta que només donarà informació personal sobre vostè mateix i que aquesta informació és certa.

Tornar a dalt

Ús il·legal o prohibit de megabus.com

Com a condició per utilitzar megabus.com, accedeix a no utilitzar aquest lloc web amb cap finalitat il·lícita o prohibida per aquests termes i condicions.

Tornar a dalt

Preus

Tots els preus es mostren en £ lliures esterlines i € euros. Megabus.com té preus des de només £1/1 € per bitllet senzill. Els preus variaran en funció del dia de la reserva, el dia del viatge i la demanda de seients. La disponibilitat dels bitllets de £1/1 € és limitada. Els preus es poden modificar sense previ avís. S'aplica una comissió de 50p/50c a totes les reserves. Per fer canvis en les reserves existents, s'aplicarà un càrrec de 50p/50c per modificació i una nova comissió per reserva de 50 p/50 ct. Qualsevol canvi en una reserva pot comportar un augment del preu del bitllet. Megabus oferirà els preus més baixos als qui facin reserves amb més antelació o seleccionin viatges menys sol·licitats. Tanmateix, continuarem mantenint un preu competitiu per a tots els viatges, amb una excel·lent relació qualitat-preu. Tingui en compte que, a causa dels grans volums de vendes del nostre lloc web, els preus poden variar entre cerca i cerca.

Totes les reserves de megabus estan subjectes a una única comissió per reserva de 50 p/50 ct. Aquesta comissió s'aplica per cobrir les despeses bancàries i d'administració relacionades amb la seva reserva.

Els viatges reservats per telèfon es vendran al mateix peu que els reservats per Internet, incloent-hi la comissió per reserva de 50 p/50 ct. Això no obstant, totes les trucades al servei de compres des d'un telèfon fix tindran un cost de 61 p per minut, i el cost des de telèfons mòbils podrà ser superior.

Megabus.com ofereix determinades rutes mitjançant empreses conjuntes amb altres operadors. En les rutes en què es permeti comprar bitllets a bord, es vendran al preu que determini l'operador. Els bitllets de megabus.com no es poden comprar a bord.

Si ho prefereixen, els clients poden demanar que se'ls enviï el número de reserva al mòbil en forma de missatge SMS. Els missatges de text tenen un cost de 10 p per missatge/reserva; aquest càrrec s'aplica per cobrir el cost del missatge de text i altres despeses d'administració relacionades amb la seva comanda.

Tornar a dalt

Contactar amb nosaltres

Esperem que aquest lloc web li sembli útil i fàcil de fer servir. Si té cap pregunta, comentari o suggeriment, posi's en contacte amb nosaltres.

Tornar a dalt

Avís general

L'incompliment o retard per part nostra a l'hora de fer complir una obligació o exercir un dret estipulat en aquests termes i condicions, no suposa una renúncia a aquest dret o obligació.

Si qualsevol disposició o terme d'aquests termes i condicions esdevé o és declarat il·legal, invàlid o inaplicable per qualsevol motiu, aquest terme o disposició es podrà separar dels altres termes i condicions i es considerarà esborrat.

Podem modificar aquests termes i condicions de tant en tant i publicar-ne la nova versió en el nostre lloc web; des d'aquest moment, tot el nostre lloc web es regirà per la nova versió. És responsabilitat seva comprovar els termes i condicions publicats al lloc web regularment i abans de fer una reserva.

Tret que es manifesti explícitament el contrari en aquest document o ho requereixi la llei, megabus no es farà responsable en cap cas de danys emergents, compensatoris, indirectes, incidentals o punitius que sorgeixin o estiguin relacionats amb el compliment de les seves obligacions d'acord amb aquests termes i condicions.

Megabus.com té el dret de cancel·lar reserves (tant confirmades com no confirmades) de qualsevol client sempre que aquesta acció sigui necessària per complir una normativa governamental, davant de qualsevol sol·licitud de transport d'emergència per part de l'administració relacionada amb la defensa nacional, o sempre que sigui necessari o recomanable actuar així a causa del clima o d'altres circumstàncies fora del control de Megabus, incloent-hi esdeveniments de força major.

Tornar a dalt

Denegació de transport

Megabus tindrà dret a negar-se a transportar o dret a expulsar qualsevol passatger pels motius següents:

 • Normativa o sol·licitud governamental - Sempre que aquesta acció sigui necessària per complir una normativa governamental, normes de seguretat, o qualsevol sol·licitud de transport d'emergència per part de l'administració relacionada amb la defensa nacional.
 • Força major i altres circumstàncies similars - Sempre que sigui necessari o recomanable actuar així a causa del clima o d'altres circumstàncies fora del control de megabus.com, incloent-hi, entre altres, esdeveniments fortuïts, força major, vagues, avalots, embargaments, guerres, hostilitats, activitats terroristes o disturbis, tant si aquests es produeixen com si n'hi ha amenaces o notícies.
 • Seguretat - Sempre que sigui necessari denegar el transport a un passatger o expulsar-lo per la seva seguretat o la dels altres passatgers o conductors, incloent-hi, entre altres:
  1. Persones que es comportin de forma escandalosa, ofensiva, insultant o violenta;
  2. Persones que impedeixin al conductor exercir les seves funcions o hi interfereixen;
  3. Persones que portin al damunt, a la roba o entre les pertinences, ocultes o a la vista, armes mortals o perilloses;
  4. Persones amb una malaltia o infecció contagiosa que megabus tingui la certesa o motius raonables per considerar una amenaça directa a la salut o la seguretat d'altres persones.

Tornar a dalt

Els seus drets com a passatger

A megabus.com tenim la intenció de complir les normes de la Unió Europea sobre els Drets dels passatgers de l'any 2013 que cobreixen els passatgers en els serveis d'autocar de llarga distància. Això significa que

General

Nosaltres:

 • No farem cap discriminació en el preu dels viatges amb nosaltres per la seva nacionalitat. Oferirem una compensació per danys personals, mort o pèrdua d'equipatge.
 • Oferirem assistència pràctica si algun dels nostres autocars pateix un accident.

Informació

 • Li proporcionarem informació adequada i suficient sobre el seu viatge si aquest es cancel·la o es retarda.
 • Hi ha una versió completa de la legislació dels Drets dels Passatgers disponible a www.ec.europa.eu/transport/passenger-rights/en

Si en qualsevol moment considera que no s'han respectat els seus drets com a passatger, contacti amb nosaltres al: 0141 352 4444

Tornar a dalt