Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Puja a un autobús cap a Rotterdam

 

Agafa l'autobús cap a Rotterdam per gaudir d'una escapada de cap de setmana plena de diversió, o planeja una visita una mica més llarga per explorar tot el que aquesta emocionant ciutat et pot oferir. Megabus.com ofereix un servei freqüent i fiable cap a Rotterdam i altres destinacions europees amb preus barats que s’adapten als pressuposts baixos.

Rotterdam, que és la segona ciutat més gran dels Països Baixos, ofereix diversió per a cada tipus de persona. Amb una participació històrica important com a port i animada ciutat universitària, Rotterdam és en l'actualitat una destinació cosmopolita molt bulliciosa coneguda per la presència d'amants de la cultura, inversors comercials i viatgers del món sencer.

Amb magnífics museus i galeries, un munt de restaurants i botigues de primera qualitat i gran quantitat d'opcions d'oci per a famílies, Rotterdam és una excel·lent opció per fer la teva propera escapada.

Visita Rotterdam amb megabus.com

Assegura't de fer una volta per Beeldenroute Westersingel, o Ruta de les Escultures de Westersingel. Aquesta secció del canal disposa d'obres d'art de famosos escultors, com ara Rodin i Carel Visser. També pots gaudir d'una magnífica vista general de la ciutat des de dalt de la torre Euromast o anar a Kinderdijk per veure els molins de vent més autèntics.

Les famílies s'ho passaran bé contemplant la ciutat en miniatura a Miniworld Rotterdam o visitant els animals de Diergaarde Blijdorp. Hi ha infinites possibilitats de viure aventures en aquesta bulliciosa ciutat.


O per què no continues el viatge en autobús cap a altres destinacions europees a poca distància, com ara Colònia o Gant?

Viatja a Rotterdam amb megabus.com

Reservar el teu viatge a Rotterdam amb megabus.com és fàcil, tant en línia com per telèfon. Amb bitllets barats i serveis freqüents i fiables a Rotterdam i altres destinacions europees, pots dedicar més temps a planificar les teves aventures i menys a preocupar-te pel transport.

També gaudiràs d'avantatges com Wi-Fi gratis a bord dels nostres autocars i un total de 20 kg d'equipatge permès. Així segur que el viatge a Rotterdam comença amb bon peu.

Reserva el teu seient ara!