Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Puja a un autobús cap a Rotterdam

 

Take the bus to Rotterdam for a fun-filled weekend break, or plan on a longer visit to explore everything this exciting city has to offer. megabus.com offers frequent, reliable service to Rotterdam and other European destinations, with cheap fares to suit small budgets.

Rotterdam, que és la segona ciutat més gran dels Països Baixos, ofereix diversió per a cada tipus de persona. Amb una participació històrica important com a port i animada ciutat universitària, Rotterdam és en l'actualitat una destinació cosmopolita molt bulliciosa coneguda per la presència d'amants de la cultura, inversors comercials i viatgers del món sencer.

Amb magnífics museus i galeries, un munt de restaurants i botigues de primera qualitat i gran quantitat d'opcions d'oci per a famílies, Rotterdam és una excel·lent opció per fer la teva propera escapada.

Visit Rotterdam with megabus.com

Assegura't de fer una volta per Beeldenroute Westersingel, o Ruta de les Escultures de Westersingel. Aquesta secció del canal disposa d'obres d'art de famosos escultors, com ara Rodin i Carel Visser. També pots gaudir d'una magnífica vista general de la ciutat des de dalt de la torre Euromast o anar a Kinderdijk per veure els molins de vent més autèntics.

Les famílies s'ho passaran bé contemplant la ciutat en miniatura a Miniworld Rotterdam o visitant els animals de Diergaarde Blijdorp. Hi ha infinites possibilitats de viure aventures en aquesta bulliciosa ciutat.


O per què no continues el viatge en autobús cap a altres destinacions europees a poca distància, com ara Colònia o Gant?

Travel to Rotterdam With megabus.com

It's easy to book your travel to Rotterdam with megabus.com, whether online or by phone. Amb bitllets barats i serveis freqüents i fiables a Rotterdam i altres destinacions europees, pots dedicar més temps a planificar les teves aventures i menys a preocupar-te pel transport.

També gaudiràs d'avantatges com Wi-Fi gratis a bord dels nostres autocars i un total de 20 kg d'equipatge permès. Així segur que el viatge a Rotterdam comença amb bon peu.

Reserva el teu seient ara!