Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 
Compra en línia, reserva avui!

Informació per a viatgers amb discapacitats

 

Donem la benvinguda a tots els clients dels serveis de megabus i de megatrain i fem tot el possible per proporcionar assistència a les persones amb dificultats per caminar o a les que generalment utilitzen cadira de rodes.

Si sols fer servir una cadira de rodes o un escúter de mobilitat i no pots pujar els esglaons de l'autobús, guardarem la cadira de rodes o l'escúter de mobilitat al maleter i el conductor t'ajudarà a accedir al teu seient.

No obstant això, si normalment fas servir una cadira de rodes i necessites seure en ella durant el viatge de megabus, NO compris el teu bitllet a megabus.com. Truca al +44 (141) 332 9644 (Les trucades a aquest número tindran un cost de 10 p per minut, a més dels càrrecs d'accés telefònic..)

L'horari de les oficines és:

De dilluns a divendres
De 08:00 a 20:00
Dissabte
De 10:00 a 18:00
Diumenge
De 10:00 a 18:00

... i explica a l'agent d'Atenció al Client la data, l'horari i la destinació del viatge que tens previst. L'agent comprovarà si hi ha places per al viatge que vols fer. Si hi ha lloc en el viatge, s'hi assignarà un autobús amb elevador o rampa per a cadires de rodes. Si el viatge que vols fer està complet, l'agent et proposarà una altra sortida. A més, digues-li a l'agent si t'acompanyarà un cuidador personal (PCA) perquè també a ell se li assigni un seient.

Si normalment fas servir una cadira de rodes, un escúter de mobilitat o un dispositiu d'assistència similar i necessites seure en ell durant el viatge de megabus, és molt important que facis la reserva tan aviat com sigui possible, amb una antelació d'almenys 36 hores abans de la data d'aquest viatge. En el cas que no puguis realitzar la reserva amb una antelació de 36 hores, megabus.com tractarà de fer tot el que pugui per satisfer les teves necessitats durant el viatge en un dels seus autobusos. No obstant això, megabus.com es reserva el dret de denegar la realització d'un viatge determinat en cas que no pogués assignar-te un lloc segur en la franja horària sol·licitada.

Els passatgers que surten de l'estació Victoria Coach Station a Londres poden utilitzar la Sala de Mobilitat abans de la sortida. Per realitzar una reserva prèvia, truca al 0207 0272520. Es pot sol·licitar assistència per als autobusos que surten en cas que sigui necessari.

Si vols viatjar en un servei de megatrain has de posar-te en contacte amb l'equip de viatge assistit adequat. Tingues en compte que aquests preparatius s'han de fer després de comprar el bitllet de megatrain. En el cas improbable que el tren no tingués capacitat per acomodar cadires de rodes per al teu viatge, s'efectuaria un reemborsament íntegre sense cap tipus de càrrec administratiu.

Si vols viatjar en un servei ofert per South West Trains, posa't en contacte amb el Centre d'Atenció al Client de South West Trains, i indica el teu número de referència de megatrain: telèfon 0800 528 2100, telèfon de text 0800 692 0792. De manera alternativa, també pots reservar assistència en línia només per a South West Trains.

Si vols viatjar en un servei d'East Midlands Trains, truca al 08457 125 678 o al telèfon de text 08457 078 051 per preparar una assistència especial.

Si vols viatjar en un servei de Virgin Trains, posa't en contacte amb Virgin Trains JourneyCare Line en el 08457 443 366 amb una antelació d'almenys 24 hores abans del començament del viatge.

Necessites més ajuda per planificar el teu viatge?

Visita la nostra secció de preguntes freqüents per consultar els dubtes més comuns sobre megabus.com