Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Megabus.com ofereix transport alternatiu als passatgers afectats per la interrupció dels vols

 
 

15/04/2010

  • El proveïdor d'autobusos de baix cost posa vehicles addicionals a l'espera
  • L'empresa veu augmentada la demanda de serveis transfronterers


La companyia d'autobusos de baix cost líder del mercat al Regne Unit, megabus.com, està proporcionant vehicles addicionals als seus serveis interurbans transfronterers per ajudar els passatgers afectats per l'actual interrupció als aeroports del Regne Unit.

El servei d'autobusos de baix cost de Stagecoach Group, que ofereix viatges per només £1, ha posat vehicles addicionals a l'espera després d'experimentar un augment en el nombre de passatgers que reserven el servei per travessar la frontera.

Tots els vols del Regne Unit estan suspesos actualment, ja que les cendres d'una erupció volcànica a Islàndia afecten l'espai aeri del Regne Unit i deixen alguns passatgers atrapats.

El director d'Operacions de megabus.com, Ian Laing, va dir: "Estem observant d'a prop el nombre de reserves que rebem i avui ja hem subministrat autocars addicionals per satisfer la demanda dels passatgers que no han pogut volar".

"Continuarem subministrant tants vehicles com calguin per assegurar que podem seguir el mateix ritme que la demanda dels passatgers i farem tot el que puguem perquè el Regne Unit continuiï en moviment".

Els passatgers de megabus.com han de reservar abans de viatjar. Les reserves es poden fer fins 15 minuts abans de la sortida, en línia a www.megabus.com, trucant al 0900 160 0900 o a les oficines de les estacions d'autobús que ofereixen serveis de megabus.com.

FI

NOTES PER ALS EDITORS

Stagecoach Group
Stagecoach Group és un grup internacional de transport públic líder, amb importants operacions al Regne Unit, els Estats Units i Canadà. La companyia dóna feina a 30.000 persones, i opera serveis d'autobús, tren i tramvia.

Per a més informació, posa't en contacte amb:

Lindsay Reid
directora de Comunicacions Corporatives
Stagecoach Group
10 Dunkeld Road
Perth
PH1 5TW
Telèfon: 01738 442111
Fax: 01738 443076
Mòbil: 07500 446896
adreça electrònica: lindsay.reid@stagecoachgroup.com

Tornar a la llista principal