Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges barats en autobús de Manchester a Londres

 
IMATGE CMS DE LONDRES

Regala't una visita a Londres amb megabus aquest hivern i viu l'animada atmosfera de la ciutat més visitada del Regne Unit. Les nostres ofertes genials et permeten reservar fàcilment un viatge barat en autobús a Londres i quedar-te amb més diners a la butxaca per gastar-te en un espectacle al West End, fer rutes turístiques o fer teràpia de compres.

Explora Londres amb megabus

Amb seients disponibles des de només £1 + 50p de comissió per reserva, mai no ha sigut tan bon moment per viatjar de Manchester a Londres amb autocar. Només cal que facis servir la nostra senzilla cerca en línia per veure els horaris i reservar bitllets barats d'autobús. Després, relaxa't i comença a planejar el teu viatge a la capital.

T'agrada fer cultura? Llavors, per què no tries d'entre la gran varietat d'actuacions teatrals, o bé d'entre els llocs de referència famosos de la ciutat. Dóna un cop d'ull a través de les portes que condueixen a la residència del Primer Ministre a Downing Street, presència el canvi de guàrdia al Palau de Buckingham o mira la ciutat a vista d'ocell, des de dalt del London Eye.

Com a alternativa, pots passar el dia passejant xino-xano per les fabuloses zones comercials de La City. Des de les botigues dels carrers principals a Oxford Street fins a les paradetes independents i les boutiques de Camden, anar a comprar a Londres és una experiència que no es pot comparar amb res més.

Reserva un viatge barat en autocar a Londres

A part dels preus immillorables, també podràs gaudir de Wi-Fi gratis a bord en determinades rutes (en funció de la disponibilitat), més 20 kg d'equipatge permès.