Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges barats en autobús de Manchester a Liverpool

 
Autobús a Liverpool

Gaudeix de viatges a Liverpool barats amb autocar des de Manchester amb megabus

Fes el curt trajecte al llarg de la M62 amb la nostra flota moderna d'autocars i passa el dia o el cap de setmana a Merseyside.

Descobreix Liverpool amb Megabus

Manchester i Liverpool són dues de les ciutats més fascinants del nord d'Anglaterra. Així doncs, per què no aprofites els nostres viatges barats fins a Liverpool i explores la ciutat tu mateix?

Explora les fantàstiques atraccions culturals de la ciutat, com el museu d'història dels Beatles, que ha estat premiat. Fes un viatge en el temps i descobreix l'ascens d'aquesta icònica banda, amb recreacions de l'estudi famós d'Abbey Road i una multitud de fotografies i objectes personals.

I mentre recorres la ruta cultural, no perdis l'oportunitat de donar una ullada a la col·lecció més gran d'art modern del Regne Unit a la galeria Tate Modern.

Tampoc no et faltaran oportunitats per anar de compres, perquè l'encantadora zona d'Albert Dock és perfecta per prendre-hi una beguda fresca i fer-hi un mos al vespre.

I si penses fer alguna cosa a la nit, vés al Cavern Club, el local icònic on The Beatles van tocar per primera vegada fa més de 50 anys. Continua sent un dels millors locals de música en directe de la ciutat; perfecte per anar a prendre-hi una copa ben entrada la nit i cantar cançons.

Gaudeix dels viatges barats en autobús a Liverpool

Reserva avui mateix per assegurar-te de no perdre't les nostres fantàstiques ofertes amb preus des de només £1 + 50p de comissió per reserva.