Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Equipatge permès

 

Megabus.com no comprova l'equipatge ni facilita rebuts per l'equipatge que el passatger transporti a l'autobús.

No ens importa com portis el teu equipatge, només demanem que no pesi més de 20 kg i que no sigui més gran que una maleta 'gran' estàndard. La mida màxima per a una maleta individual és de 200 cm (ample + altura + profunditat).

De manera alternativa, pots portar dues o tres maletes sempre que aquestes no ocupin més espai que una maleta individual d'aquestes mides o que excedeixi el pes màxim de 20 kg en combinar tot l'equipatge.

També pots portar amb tu una peça d’equipatge de mà a bord que s'ha de poder portar a la falda o sota el seient del davant. Si us plau, tingues en compte que als passatgers que vulguin viatjar amb més equipatge que una maleta de mida estàndard i una peça petita d'equipatge que es pugui portar a la falda o sota el seient del davant se'ls pot denegar alguna peça.

Als passatgers que viatgin entre Glasgow i Londres se'ls pot cobrar £5 per peça per excés d'equipatge.

Els passatgers que viatgin en els serveis de megatrain.com poden portar fins a dues peces per passatger.

equipatge