Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Equipatge permès

 

Megabus.com no comprova l'equipatge ni facilita rebuts per l'equipatge que el passatger transporti a l'autobús.

We don't mind what your luggage is packed in, we only ask that it weighs no more than 25kg and be no bigger than a standard 'large' suitcase. The maximum size of a single bag is 200cm (width + height + depth).

Alternatively you may take two or three bags so long as they do not occupy more space than a single bag of these dimensions or exceed the maximum weight limit of 25kg once the luggage is combined.

També pots portar amb tu una peça d’equipatge de mà a bord que s'ha de poder portar a la falda o sota el seient del davant. Si us plau, tingues en compte que als passatgers que vulguin viatjar amb més equipatge que una maleta de mida estàndard i una peça petita d'equipatge que es pugui portar a la falda o sota el seient del davant se'ls pot denegar alguna peça.

Als passatgers que viatgin entre Glasgow i Londres se'ls pot cobrar £5 per peça per excés d'equipatge.

Els passatgers que viatgin en els serveis de megatrain.com poden portar fins a dues peces per passatger.

megabus luggage policy