Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Equipatge permès

 

Megabus.com no comprova l'equipatge ni facilita rebuts per l'equipatge que el passatger transporti a l'autobús.

No ens importa com portis el teu equipatge, només demanem que no pesi més de 25 kg i que no sigui més gran que una maleta 'gran' estàndard. La mida màxima per a una maleta individual és de 200 cm (ample + altura + profunditat).

De manera alternativa, pots portar dues o tres maletes sempre que aquestes no ocupin més espai que una maleta individual d'aquestes mides o que excedeixi el pes màxim de 25 kg en combinar tot l'equipatge.

També pots portar amb tu una peça d’equipatge de mà a bord que s'ha de poder portar a la falda o sota el seient del davant. Si us plau, tingues en compte que als passatgers que vulguin viatjar amb més equipatge que una maleta de mida estàndard i una peça petita d'equipatge que es pugui portar a la falda o sota el seient del davant se'ls pot denegar alguna peça.

Als passatgers que viatgin entre Glasgow i Londres se'ls pot cobrar £5 per peça per excés d'equipatge.

Els passatgers que viatgin en els serveis de megatrain.com poden portar fins a dues peces per passatger.

Política d'equipatge de megabus