Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Liverpool-Manchester per només £1 + 50p de comissió per reserva

 
manchester

Tant se val si tens planejat anar a Manchester a passar el dia, el cap de setmana o més temps; els nostres preus immillorables et permetran viatjar de manera barata i confortable amb la nostra flota moderna d'autobusos.

Explora Manchester

La proximitat entre Manchester i Liverpool fa que sigui una destinació ideal per a una escapada ràpida, tant si viatges sol com amb amics o amb tota la família.

I si el que vols és entretenir viatgers joves, el Play Factore al Trafford Centre és el que necessites. El centre de jocs més gran del Regne Unit té una extensió de més de 26.000 peus i disposa d'un tobogan de 40 metres de llarg, karts i la zona interior de jocs més alta de tot el món.

Manchester també ofereix un bon ventall de museus, locals de música en viu i una vida nocturna animada. Des de petits locals de música en viu com Antwerp Mansion fins a llocs a gran escala com el Manchester Arena, sempre hi ha una multitud d'actuacions protagonitzades per bandes noves i artistes consagrats.

Els amants de la gastronomia també trobaran molts motius per estar contents, ja que la ciutat és un planter de la millor cuina internacional. El barri xinès de Manchester és el més gran del Regne Unit, deixant de banda el de Londres, i està replet de grans restaurants, mentre que a la famosa 'Milla del Curri' s'hi alineen alguns dels millors locals que serven curri del país.

La ciutat també és famosa per les seves instal·lacions comercials de primera categoria, i gràcies als nostres 20 kg d'equipatge permès, podràs omplir una o dues maletes amb la seguretat que les pots ficar al nostre compartiment d'equipatge.

Viatges barats en autocar a Manchester

Hi ha un munt de seients disponibles a preus immillorables, amb preus des de només £1 + 50p de comissió per reserva.

Reserva avui el teu viatge en autobús a Manchester amb megabus.