Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges a Gant amb megabus.com

 

Per a aquells que volen explorar una ciutat poc transitada, la històrica ciutat de Gant a Bèlgica és una destinació amb parada obligatòria. Rica en cultura i història i plena d'encant, una visita a Gant és en molts aspectes el més paregut a fer un viatge al passat.

Megabus.com ofereix una opció a molt bon preu per viatjar a Gant i a altres destinacions europees. Reservar en línia o per telèfon és molt fàcil, i un cop hagis decidit la teva ruta, podràs relaxar-te i gaudir del viatge als nostres autocars moderns i confortables, que disposen de Wi-Fi gratis. I encara més, el nostre equipatge permès amb tot inclòs et permet facturar una bossa de fins a 20 kg, a més d'una peça d'equipatge a bord, sense pagar més, perfecte per portar records dels teus viatges.

Visita Gant

Gant és coneguda per la seva arquitectura històrica i pels seus excepcionals tresors artístics, però també pel seu panorama de festivals animats i moderns. Pren-te temps per explorar els pintorescs carrers i visita les nombroses esglésies i museus d'aquesta animada ciutat universitària.

Un dels principals punts d'interès és el Gravensteen, o el Castell dels Comtes, una imponent fortificació del segle 12 que et farà volar la imaginació a l'Edat Mitjana. Entre els altres monuments interessants de la ciutat estan l'Old Belfry i el gegantí Pont de Sant Miquel, des del qual es poden veure molts exemples de l'elegant arquitectura de la ciutat.

Els amants de l'art han de visitar la catedral de Sant Bavó, que acull L'adoració de l'anyell místic, un retaule de fama mundial pintat pels germans Hubert i Jan van Eyck al voltant del 1432 i que es considera una fita històrica de la història de l'art. El museu VoorVormgeving (Museu de Disseny de Gant), el museu voorSchoneKunsten (Museu de Belles Arts) i el museu Stedelijk voorActueleKunst (Museu d'Art Contemporani de la ciutat) bé es mereixen una visita, també.

Gant és relativament petita i fàcil de recórrer a peu, de manera que és molt senzill viatjar a Gant amb megabus.com i després visitar els punts principals caminant durant una escapada de cap de setmana o en una visita més llarga.

Si tens ganes de viure una nova aventura, per què no puges en un altre Megabus cap a una altra destinació europea propera, com ara Rotterdam?

Reserva el teu seient ara, bé en línia o bé per telèfon, per començar a impregnar-te de la cultura i la història d'aquesta fascinant destinació.