Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges per Europa amb megabus.com

 

Hem estès les nostres ales i ara oferim viatges des del Regne Unit a una varietat d'interessants destinacions europees, la qual cosa facilita viatjar a Europa per pocs diners.

Tria entre les animades ciutats belgues de Brussel·les, Anvers o Gant. Explora París, Tolosa i Amiens a França. Puja a bord cap als Països Baixos per visitar Amsterdam i Rotterdam. O vesteix amb molt estil a Milà, Itàlia. No t'oblidis de Barcelona, Espanya. I això no és tot. Quan arribis al teu destí, estarem a mà per portar-te fins i tot més lluny en els teus viatges. Pensa en Roma, Venècia, Lió... i la llista continua.

Dóna un cop d'ull a algunes de les nostres interessants destinacions europees.

• Lilla

• Rotterdam

• París

• Brussel·les

• Gant

• Anvers

• Colònia

• Barcelona

• Tolosa

Amb uns serveis freqüents i fiables amb sortides des de destinacions a tot el Regne Unit, som la manera més barata de viatjar a Europa. I amb un total de 20 kg d'equipatge permès gaudiràs de molt d'espai perquè també t'emportis totes les teves coses essencials per viatjar.

Viatjar per Europa és senzill amb megabus.com

Pots viatjar a totes les nostres destinacions europees des de molts llocs del Regne Unit, amb un canvi d'autocar a l'estació London Victoria Coach Station abans de dirigir-te a l'altra part de la bassa gran. Hauràs de facturar i proporcionar la teva informació de passaport abans de pujar a bord a l'estació Victoria Coach Station, per tal de creuar, sigui via Dover o Ramsgate cap a Calais o Amiens.

Les reserves es poden realitzar en línia o per telèfon trucant al 0900 160 0900, 7 dies a la setmana de 07:00 a 22:00 (servei ofert per Journeycall Ltd. Les trucades tenen un cost de 65 p per minut des d'una línia fixa de BT. Les trucades des de telèfons mòbils o des d'altres xarxes poden tenir un cost superior). De manera alternativa, pots reservar amb qualsevol agent de megabus.

Un agent de megabus amb domini de l'anglès i de la llengua local estarà present en totes les arribades i les sortides de megabus a Londres, París, Amsterdam, Colònia, Tolosa i Barcelona per oferir assistència als clients. D'aquesta manera garantim que la teva visita a Europa té un bon començament.