Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges per Europa amb flixbus

 
Megabus - FlixBus

Ara pots explorar fins i tot més enllà de Londres, tot el continent europeu, amb FlixBus. Tria una de les bullicioses ciutats belgues: Brussel·les, Anvers o Gant. Explora París, Tolosa i Amiens a França. Puja a bord cap als Països Baixos per visitar Amsterdam i Rotterdam. O vesteix amb gran estil a Milà, Itàlia.

Totes aquestes emocionants destinacions europees tenen una reserva disponible a flixbus.com.

Si estàs buscant rutes a Londres o prefereixes quedar-te a prop de casa, al Regne Unit, has de veure la gamma de destinacions i sortides que tenim disponible al Regne Unit.