Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges per Europa amb megabus.com

 

Megabus.com ofereix en l'actualitat serveis des del Regne Unit a una varietat d'interessants destinacions europees, la qual cosa facilita viatjar a Europa per pocs diners.

Tria entre les animades ciutats belgues de Brussel·les, Anvers o Gant. Explora les precioses ciutats de París, Tolosa i Amiens a França, Amsterdam i Rotterdam als Països Baixos o viatja a Alemanya amb el servei de megabus a Colònia, o bé vés a Barcelona, Espanya.

Amb uns serveis freqüents i fiables que surten des de destinacions a tot el Regne Unit, megabus.com és la manera més barata de viatjar a Europa. A més, oferim un equipatge permès de 20 kg en total perquè preparar les maletes resulti senzill.

Viatjar per Europa és senzill amb megabus.com

És possible fer reserves per a totes les destinacions europees sortint des de molts punts del Regne Unit i realitzant un canvi de vehicle a l'estació London Victoria Coach Station. Els passatgers hauran de facturar i facilitar la informació del passaport abans de pujar a l'autocar a l'estació Victoria Coach Station per preparar la travessia al continent en ferri, ja sigui via Dover o Ramsgate cap a Calais o Amiens. Sigui quin sigui el port d'arribada a França, tots els serveis passaran per Amiens per realitzar recollides i baixades.

Bookings can be made online or by telephone on 0900 160 0900, Sunday - Saturday 07:00 to 22:00 (service operated by Journeycall Ltd. Calls cost 65p per minute from a BT landline, calls from mobiles and some other networks may be higher). De manera alternativa, pots reservar amb qualsevol agent de megabus.

Dóna un cop d'ull a algunes de les nostres interessants destinacions europees.

Lilla

Rotterdam

París

Gant

Anvers

Colònia

Barcelona

Tolosa

Un agent de megabus amb domini de l'anglès i de la llengua local estarà present en totes les arribades i les sortides de megabus a Londres, París, Amsterdam, Colònia, Tolosa i Barcelona per oferir assistència als clients. D'aquesta manera garantim que la teva visita a Europa té un bon començament.

Reserva el teu bitllet ara!