Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Viatges per Europa amb megabus

 

Megabus.com ofereix en l'actualitat serveis des del Regne Unit a una varietat d'interessants destinacions europees, la qual cosa facilita viatjar a Europa per pocs diners.

Tria entre les animades ciutats belgues de Brussel·les, Anvers o Gant. Explora les precioses ciutats de París, Tolosa i Amiens a França, Amsterdam i Rotterdam als Països Baixos o viatja a Alemanya amb el servei de megabus a Colònia, o bé vés a Barcelona, a Espanya.

Amb uns serveis freqüents i fiables que surten des de destinacions a tot el Regne Unit, megabus.com és la manera més barata de viatjar a Europa. A més, oferim un equipatge permès de 25 kg en total perquè preparar les maletes resulti senzill.

Viatjar per Europa és senzill amb megabus.com

És possible fer reserves per a totes les destinacions europees sortint des de molts punts del Regne Unit i realitzant un canvi de vehicle a l'estació London Victoria Coach Station. Els passatgers hauran de facturar i facilitar la informació del passaport abans de pujar a l'autocar a l'estació Victoria Coach Station per preparar la travessia al continent en ferri, ja sigui via Dover o Ramsgate cap a Calais o Amiens. Sigui quin sigui el port d'arribada a França, tots els serveis passaran per Amiens per realitzar recollides i baixades.

Les reserves (en lliures esterlines únicament) es poden realitzar en línia o per telèfon trucant al 0900 160 0900, diumenge - dissabte de 07:00 a 22:00 (servei ofert per Journeycall Ltd. Les trucades tenen un cost de 61 p per minut des d'una línia fixa de BT. Les trucades des de telèfons mòbils o des d'altres xarxes poden tenir un cost superior). De manera alternativa, pots reservar amb qualsevol agent de megabus.

Dóna un cop d'ull a algunes de les nostres interessants destinacions europees.

Luxemburg

Lilla

Rotterdam

Gant

Anvers

Colònia

Barcelona

Tolosa

Un agent de megabus amb domini de l'anglès i de la llengua local estarà present en totes les arribades i les sortides de megabus a Londres, París, Amsterdam, Colònia, Tolosa i Barcelona per oferir assistència als clients. D'aquesta manera garantim que la teva visita a Europa té un bon començament.

Reserva el teu bitllet ara!