Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Autobús cap a Birmingham

 
Imatge de capçalera de Birmingham

Agafa l'autobús cap a Birmingham i descobriràs una ciutat animada que s'ha reinventat a si mateixa aquests darrers anys. Antigament coneguda com la Ciutat dels 1000 comerços, actualment a Birmingham pots comprar fins que et cansis a les glamuroses botigues de fabricants del centre de la ciutat, i després, al vespre, visitar l'animada escena de pubs, discoteques i bars de Birmingham.

Whether you're travelling to Birmingham from London, Glasgow or Manchester, book with megabus and you'll enjoy cheap tickets and a smooth ride.

Descobreix Birmingham amb Megabus

Birmingham és una ciutat amb molta oferta, tant si vols passar un cap de setmana romàntic, com unes vacances de noies o un cap de setmana amb els amics, Birmingham compleix tots els requisits.

Gaudeix d'una bona dosi de cultura a la gran quantitat de galeries i museus, i després fes una passejada relaxant per un dels atractius parcs verds de la ciutat. Més tard pots amarar-te en l'eclèctica escena musical; no oblidis que Black Sabbath, UB40 i molts altres grups musicals d'èxit són d'aquesta ciutat.

Si t'agrada anar de compres, vés al centre comercial Bullring o descobreix les ofertes de New Street o Corporation Street, on trobaràs les principals grans marques comercials i boutiques peculiars.

Posa't el teu vestit de festa per passar una nit de gresca; Birmingham promet no defraudar-te! Tria entre els clubs de comèdia, els bars de moda o els locals nocturns més moderns, i reuneix-te amb la gent guapa de Birmingham mentre t'ho passes bé fins que els peus ja no et portin.

Travelling with megabus

It's cheap and simple to get to Birmingham when you book with megabus. Gaudeix de serveis freqüents i fiables cap a Birmingham, amb autobusos de Londres a Birmingham que surten 10 cops al dia. Plus we offer free Wi-Fi* access on many of our modern fleet of buses, and 25kg luggage allowance in addition to your hand luggage so you can pack all the essentials.

Utilitza el nostre sistema de reserves en línia o reserva per telèfon, i comença a planejar el teu viatge a Birmingham.

*Subject to availability.