Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Viatges a Anvers amb megabus.com

 

Si busques fer uns dies de descans a una ciutat acompanyat d'una mica d'història, cultura, compres i gastronomia, no ho podries fer a un lloc millor que a Anvers. Aquesta històrica ciutat a la regió de Flandes, a Bèlgica, és coneguda pel seu estil de vida despreocupat i per tenir un panorama artístic modern i molt a la moda.
Anvers, que va ser un important centre financer, és en l'actualitat la capital mundial del diamant, ja que processa al voltant d'un 70 per cent dels diamants del món. Com que amb megabus.com estalvies diners en el teu viatge a Anvers, potser fins i tot tens els diners suficients per regalar-te un brillant.

Coses per fer a Anvers

Anvers ofereix una gran varietat d'atraccions per a totes les edats i interessos. Comença amb una passejada per les pintoresques places i carrerons d'Anvers per conèixer de manera general la seva arquitectura històrica, i després visita el Castell de Steen, l'edifici més antic de la ciutat.

Altres parades obligatòries inclouen la casa de Pieter Paul Rubens, un dels artistes més famosos de l'època barroca, on ara es pot veure una impressionant col·lecció de les seves obres. Els aficionats de la història de segur volen conèixer l'exquisit Palau del Meir (una antiga casa reial) i la Catedral de la Nostra Senyora, medieval, que té una agulla de 123 m que s'eleva per sobre del camp.

També hi ha moltes coses per fer a Anvers per a famílies. Els nens de totes les edats s'ho passaran molt bé al zoo i a l'aquari, mentre que els nens més grans quedaran fascinats amb les visites a les ruïnes d'Anvers o als canals navegables subterranis.

En l'actualitat Anvers atrau l'atenció d'artistes i intel·lectuals, de manera que hi ha una gran quantitat d'elegants bars, restaurants i galeries on gaudir. Assegura't de tastar les famoses patates fregides belgues i la cervesa local.

Visita Anvers amb megabus.com

Megabus.com ofereix un servei d'autobús freqüent i fiable cap a Anvers i altres destinacions a Europa, com ara Rotterdam i Gant. Gaudeix de preus baixos i Wi-Fi gratis a bord per a un viatge agradable i de baix cost. També oferim un equipatge permès amb tot inclòs que et permet facturar una bossa de fins a 20 kg, a més d'una peça d'equipatge de mà, perfecte si vols visitar Anvers per fer algunes compres.

És fàcil reservar el teu autobús a Anvers en línia o per telèfon. Després ja pots estirar-te i gaudir del viatge.

Reserva el teu seient ara!