Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Tot inclòs

 
bàner de la pàgina d'equipatge

Quan reservis viatges amb Megabus, pots confiar que no et trobaràs amb càrrecs ocults per l'equipatge o canvis d'última hora pel que fa a l'equipatge permès. Gaudeix dels 25 kg d'equipatge permès, de la mida d'una maleta estàndard, i d'una peça d'equipatge de mà inclosos en el teu bitllet; tan fàcil com això.

Tant si viatges a Londres com a Europa, el que veus és el que pagues. Recorda que tampoc no hi ha taxes o càrrecs ocults per l'ús de la targeta de crèdit.

Equipatge permès de Megabus

Si tens previst viatjar a llocs més llunyans i et fa gràcia pujar al bus per anar a París, Amsterdam o Brussel·les, per exemple, assegura't que saps exactament quanta roba pots empaquetar per al teu viatge. Cada bitllet de viatge inclou 25 kg d'equipatge permès, per tant, pesa les maletes abans de marxar per verificar que no superes aquest límit.

Les nostres restriccions d'equipatge

Per assegurar-nos que pugem a bord l'equipatge de tothom, hem d'establir algunes restriccions d'equipatge. Si el teu equipatge pesa més de 25 kg, se't carregarà £5 per peça d'equipatge.

El teu equipatge de mà t'hauria de cabre, o bé a la falda, o bé sota el seient del davant. En cas contrari, si hi ha poc espai a bord, pot ser que no te'l puguis endur.

Amb Megabus el que veus és el que pagues i, si tenim en compte que t'ajustes a les restriccions, tot inclòs vol dir absolutament tot. Compra bitlles a Londres o Europa, sense costos ocults i amb només un càrrec per la reserva de 50 p.