Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 
Registrar-se
 

Accessibilitat del lloc web

 

Accessibilitat del lloc web


A megabus.com, els usuaris sempre són el primer. Pots accedir al nostre lloc web a través de qualsevol ordinador amb connexió a Internet o utilitzant un dispositiu mòbil. El nostre propòsit principal en la creació d'aquest lloc web és la comunicació, de manera que l'accessibilitat ha estat sempre una prioritat. Els nostres dissenyadors, Emperor Design, han creat aquesta pàgina web de conformitat amb el Model d'Objectes del Document del World Wide Web Consortium (W3C) i han seguit les Pautes d'Accessibilitat del Contingut Web del W3C.

Aquest lloc web està escrit íntegrament utilitzant el llenguatge d'etiquetatge d'hipertext (XHTML 1) amb fulls d'estil en cascada de nivell 2. Hem procurat garantir la compatibilitat amb els navegadors anteriors.

Com a part del procés de disseny, el codi ha estat validat en comparació amb les recomanacions del W3C per a XHTML i CSS.

El disseny d'aquest lloc web s'ajusta a les Pautes d'Accessibilitat del Contingut Web de la Iniciativa d'Accessibilitat Web (WAI) del W3C 1: nivell de conformitat A, que garanteix que, en la mesura que sigui possible, el contingut és accessible per a les persones amb discapacitats.

JavaScript


En alguns casos aquest lloc web utilitza JavaScript per al contingut dinàmic, per tant, assegura't de tenir-lo habilitat a la configuració del teu navegador web.

Per a més informació sobre la disponibilitat d'aquest lloc web, les galetes del lloc web i els termes d'ús generals, consulta les nostres pàgines de termes i condicions.