Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 
Ecològic

Nosaltres

 

Megabus.com és la companyia d'autocars interurbans de baix cost líder del mercat al Regne Unit, Europa i Amèrica del Nord. Forma part de Stagecoach Group, el grup internacional de transport que ofereix viatges més ecològics i intel·ligents a preus molt econòmics.

El servei de megabus.com, que es va llançar per primera vegada al Regne Unit el 2003, ofereix preus des de només £1/1 € (més 50p/50c de comissió per reserva) a tot el Regne Unit. Enllaça al voltant de 90 ubicacions, ofereix viatges low cost i d'alta qualitat en alguns dels autocars més moderns del país, i transporta més de 5 milions de passatgers l'any.


També operem megatrain.com, un servei de tren low cost del Regne Unit que ofereix viatges en tren molt econòmics amb preus des de només £1/1 € (més 50p/50c de comissió per reserva). Enllaça al voltant de 60 ubicacions del Regne Unit amb les xarxes de South West Trains i East Midlands.

El nostre innovador servei d'autocar-tren, megabusplus.com, és el primer d'aquest tipus al Regne Unit. Ofereix als passatgers un viatge ràpid i integrat entre Yorkshire, Lincolnshire i Londres en un còmode autocar i un tren d'alta qualitat, que proporciona East Midlands Trains.