Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Dia del Record 2010

 
 

Stagecoach i Poppyscotland s'uneixen per oferir un viatge gratis als veterans per al Dia del Record

 

• S'associen per tercer any consecutiu
• Viatge gratis amb els serveis dels líders del mercat, megabus.com

El grup de transport, Stagecoach, i l'organització benèfica per als veterans de les Forces Armades, Poppyscotland, han unit forces per tercer any consecutiu per oferir un viatge gratis als veterans perquè puguin participar en les cerimònies del Dia del Record de Londres, Edimburg i Glasgow.
El viatge gratis de megabus.com, el servei d'autobusos de baix cost líder del mercat de Stagecoach, estarà disponible per a tots els soldats retirats, homes o dones (i les seves famílies) que visquin a Escòcia.
S'espera una assistència de milers de veterans al servei del Dia del Record que se celebrarà al cenotafi de Whitehall, a Londres, el 14 de novembre. La reina, líders religiosos, polítics, representants de l'estat i les forces armades es reuniran per mostrar els seus respectes als soldats britànics i de la Commonwealth que van morir en conflicte.
La cerimònia del record nacional d'Escòcia tindrà lloc en la mateixa data a la Pedra del Record, a prop del castell d'Edimburg. L'esdeveniment també posarà fi a la campanya escocesa "Poppy Appeal", que l'any passat va recaptar £2,2 milions per als veterans amb necessitats.
La cerimònia del record de Glasgow tindrà lloc al cenotafi de George Square, al qual acudiran dignataris i veterans de la ciutat i les àrees dels voltants.

El director executiu de Poppyscotland, Ian McGregor, va dir: "Ens complau profundament que, gràcies a Stagecoach, els exsoldats i les seves famílies tinguin l'oportunitat de retre homenatge als companys caiguts en les cerimònies del record de Londres, Edimburg i Glasgow. Per a alguns d'ells, si no fos per aquesta iniciativa, seria impossible assistir a aquestes cerimònies. Açò té un gran valor per a la comunitat de soldats retirats d'Escòcia perquè els fa saber que són reconeguts en aquesta data de l'any tan emotiva".

L'oferta del viatge gratis a Londres, Edimburg i Glasgow està disponible per als viatges de megabus.com des d'Aberdeen, Aviemore, Dundee, Edimburg, Glasgow, Inverkeithing, Inverness, Kinross, Perth, Pitlochry i Stirling*.

El director d'Operacions de megabus.com, Ian Laing, va dir: "Els nostres soldats han fet un enorme sacrifici durant molts anys i en molts conflictes, i encara segueixen fent-ho. Ajudar-los a recordar aquells que van morir en el camp de batalla ens sembla que és el correcte, i ens complau formar part d'aquest acte oferint un viatge per anar a les cerimònies del Dia del Record".

Stagecoach també ha acordat oferir un viatge gratis amb els serveis de megabus.com als estudiants de la Universitat de Glasgow i de la Universitat d'Edimburg que participin en el repte de Rag Raid a ambdues ciutats el dissabte, 13 de novembre per recaptar diners per a Poppyscotland.

Els veterans que vulguin accedir a aquest servei hauran de trucar al 0131 550 1557. Per a fer-ho, necessitaran proporcionar les dades del seu servei i confirmar quin servei de megabus.com volen utilitzar. La informació sobre els horaris està disponible a www.megabus.com/uk, o trucant al 0871 266 3333 (les trucades tenen un cost de 10 p/minut des d'una línia fixa de BT. Les trucades des d'altres xarxes poden variar).

Per als veterans que acudeixin a la cerimònia de Londres, l'oferta de megabus.com s'aplica per als viatges reservats entre el divendres, 12 de novembre i el dilluns, 15 de novembre.
Per als veterans que acudeixin a les cerimònies de Glasgow o Edimburg, l'oferta de megabus.com s'aplica per als viatges reservats entre el dissabte, 13 de novembre i el diumenge, 14 de novembre.

* Megabus ofereix un viatge directe cap a Londres des d'Edimburg, Glasgow, Aberdeen, Inverness, Dundee i Perth. Les persones que vulguin viatjar a Londres des d'Aviemore, Pitlochry, Stirling, Inverkeithing i Kinross hauran d'enllaçar en una de les ubicacions anteriors per continuar el viatge. Tots els viatges són gratis.

 

Poppyscotland proporciona ajuda a més veterans i persones dependents a Escòcia que les altres organitzacions benèfiques per a veterans. Açò és possible de dues maneres:
• Proporcionant assistència financera directa – L'any passat vam ajudar 1.400 persones
• Realitzant donacions indirectes a organitzacions de veterans especialitzades en problemes específics del col·lectiu. L'any passat vam donar més d' £1 milió a 13 organitzacions.

 

Tornar a la llista principal