Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Puja a un autobús cap a Tolosa

 

Coneguda com la 'Ciutat Rosa' per la seva gran col·lecció d'edificis de maons vermells, la bella Tolosa és l'elecció perfecta per a un descans curt a la ciutat o unes vacances més llargues. Carregada d'història però també capdavantera en ciència, Tolosa és el centre de la indústria aeroespacial europea. Plena de coses apassionants per veure i fer, podries ser-hi en un no res reservant un autobús a Tolosa amb Megabus.

Explorar Tolosa

Tolosa és una ciutat atractiva, una joia francesa que té molts punts d'interès per explorar en arribar. Els aficionats a la història poden gaudir d'alguns dels seus nombrosos museus i galeries, com ara el museu de Sant Ramon, el museu dels Agustins i l'Hôtel d'Assézat que exhibeix paisatges de Pierre Bonnard. O potser et vingui de gust un viatge d'anada i tornada a la lluna. En aquest cas, la Ciutat de l'Espai hauria de figurar al primer lloc de la teva llista; hi podràs veure vehicles espacials de mida real i gaudir de mostres interactives.

Per al temps de lleure, relaxa't a la gran Plaça du Capitole, on pots assaborir alguns deliciosos plats de cuina francesa o passejar pel Canal du Midi.

Viatja a Tolosa amb megabus.com

Reservar el teu autocar a Tolosa amb megabus.com no podria ser més fàcil, només has de despenjar el telèfon o reservar en línia. Amb fantàstics preus low cost i un servei freqüent i fiable a nombroses destinacions europees, pots dedicar el temps a organitzar els aspectes divertits de la teva escapada, en lloc de preocupar-te per com arribar-hi!

També et pots beneficiar de 25 kg d'equipatge permès.