Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

Autobús a Barcelona | Viatges barats a Barcelona - Megabus UK

 

Moderna, extravagant i amb molta personalitat, no hi ha cap lloc a Europa com Barcelona. La segona ciutat espanyola està plena de meravelles culturals, arquitectura famosa arreu del món, una cuina fantàstica i una vida nocturna trepidant.

La notícia fantàstica és que Barcelona només està a un trajecte en autobús, i Megabus ofereix serveis fiables i freqüents cap a la ciutat, amb preus econòmics que s'ajusten a qualsevol pressupost.

Així doncs, què estàs esperant? Una escapada a aquesta fabulosa ciutat espanyola t'està esperant...

Visitar Barcelona

Un dels principals atractius de Barcelona és la seva famosa arquitectura, així que t'has d'assegurar de veure l'obra mestra de Gaudí, La Sagrada Família. Un altre dels grans atractius de la ciutat és la seva platja, on pots prendre el sol de dia i anar de festa a la nit, quan nombrosos bars obren les seves portes. Trobaràs un gran ventall de locals nocturns i bars a tota la ciutat, així que no t'oblidis de portar les sabates de ball.

Els addictes a les compres es trobaran al seu element amb una varietat enorme per triar, mentre que als fans del futbol els pot agradar anar al mundialment famós estadi Camp Nou del FC Barcelona.

Viatja a Barcelona amb megabus.com

Reservar el teu autobús a Barcelona no podria ser més fàcil amb megabus.com, bé en línia o bé per telèfon. Amb preus econòmics, un servei freqüent cap a Barcelona i una gran varietat de destinacions europees, pots planificar els aspectes més emocionants del teu viatge en lloc de preocupar-te pel transport.

A més, et beneficiaràs de 25 kg d'equipatge permès; molt d'espai per a tots els records d'Espanya que voldràs portar en tornar!