Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.

NOU LLANÇAMENT DE LA PRIMERA RUTA D'AUTOBÚS NOCTURN DE STAGECOACH AL JULIOL

 
 

·Bitllets ja a la venda per al servei Aberdeen-Dundee-Perth-Cumbernauld-Londres - a www.megabus.com

·Vistiplau als vehicles nous durant les proves amb passatgers

·Preus des de només £15* en tots els nous serveis

 

Stagecoach ha anunciat avui (dilluns, 24 de juny) que la primera de les seves noves rutes d'autocar nocturn entre Escòcia i Londres començarà a funcionar al juliol.

 

El primer servei nou, que operarà a Aberdeen, Dundee, Perth, Cumbernauld i Londres, començarà el 8 de juliol, i oferirà serveis nocturns cada dia de la setmana. Els bitllets per a aquest servei ja es poden reservar a www.megabus.com

 

Stagecoach va anunciar a l'abril que presentarà una xarxa de serveis d'autobusos nocturns per enllaçar Londres amb Aberdeen, Aviemore, Cumbernauld, Dundee, Dunfermline, Edimburg, Falkirk, l'aparcament d'enllaç Ferrytoll a Fife, Glasgow, Inverness i Perth.

 

Totes les noves rutes nocturnes de megabusGold.com començaran a funcionar aquest estiu, i les dates específiques de l'inici de cada servei es confirmaran durant les pròximes setmanes.

 

Tots els nous serveis operaran utilitzant una flota de 10 autocars especialment dissenyats amb seients de cuir que es poden convertir en llits plans.

 

El rang de preus oscil·larà entre £15 i £60 i els serveis estaran operatius els set dies de la setmana.

 

Els autocars de dos pisos d'última generació inclouen seients de cuir de luxe amb taules, endolls elèctrics, Wi-Fi gratis i un lavabo. Els vehicles especialment dissenyats tenen 53 seients que es converteixen en 42 llits.

 

Les proves del primer vehicle nou han rebut un feedback positiu per part dels usuaris, la majoria dels quals han dit que tornaran a utilitzar el servei i el recomanaran als seus amics.

 

Els usuaris que utilitzin el servei nocturn rebran refrigeris gratuïts durant el seu viatge així com un estoig per dormir, el qual inclou una màscara, un raspall de dents i pasta dentífrica. A més, com a prova pilot, els passatgers també tenen l'opció de demanar una manta o un pijama per dormir durant el trajecte.

 

Elizabeth Esnouf, directora gerent de la divisió del Regne Unit de Stagecoach, va dir: "Sabem que hi ha molta gent que té ganes de provar aquests nous serveis i estem ansiosos de poder donar la benvinguda a bord als passatgers quan es posin en funcionament aquest estiu".

 

"Els nostres vehicles nocturns són els primers del seu estil al món i ens entusiasma poder utilitzar-los per oferir un servei còmode i de gran qualitat als nostres usuaris, el qual els permetrà anar-se'n al llit en una ciutat i llevar-se en una altra".

 

El llançament de la nova xarxa d'autobusos nocturns neix com a conseqüència de l'enorme èxit de la ruta pilot entre Glasgow i Londres que va utilitzar vehicles renovats amb lliteres.

 

Especialment dissenyats i fabricats per Van Hool a Bèlgica, els nous autobusos nocturns entraran en funcionament sota la nova marca de megabusGold.com. Totes les rutes de la xarxa d'autobusos nocturns es gestionaran mitjançant Scottish Citylink, l'empresa conjunta entre Stagecoach i el grup de transport internacional ComfortDelGro. Aquest any es llançarà el nou lloc web dedicat de megabusgold.com.

 

Per obtenir més informació sobre els nous serveis d'autobusos nocturns o per fer una reserva en la nova ruta nocturna Aberdeen-Londres visita www.megabus.com

Tornar a la llista principal