Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 
Registra't-hi avui!
Enllaços útilsPreguntes freqüentsContacte

Consulta la nostra secció de preguntes freqüents per assegurar-te que la teva pregunta no ha estat ja contestada.

 

Per a consultes sobre horaris i de caràcter general, envia'ns un correu electrònic a:

enquiries@megabus.com

Et respondrem al teu correu electrònic en un termini de 72 hores.

 

Contacta amb nosaltres per telèfon:

Reservar per telèfon des del Regne Unit en GBP (lliures esterlines)

Tel.: 0900 1600 900, diumenge - dissabte de 07:00 a 22:00 (servei ofert per Journeycall Ltd. Les trucades tenen un cost de 61 p per minut des d'una línia fixa de BT. Les trucades des de telèfons mòbils o des d'altres xarxes poden tenir un cost superior). Poden aplicar-se càrrecs addicionals per a les trucades locals o internacionals segons la teva localització. Tingues en compte que la resposta a la teva trucada serà en anglès.

Per a consultes de caràcter general i reclamacions, truca al +44 141 352 4444 (24 hores).

*Les trucades tenen un cost de 10 p per minut des d'una línia fixa de BT. Les trucades des de telèfons mòbils o des d'altres xarxes poden tenir un cost superior. Poden aplicar-se càrrecs addicionals per a les trucades locals o internacionals segons la teva localització.

 

Reservar per telèfon des dels Països Baixos, França i Bèlgica

Posa't en contacte amb Amsterdam City Tours en el +31 299 411116 (8 a. m. - 8 p. m. horari local). Poden aplicar-se càrrecs addicionals per a les trucades locals o internacionals segons la teva localització. Tingues en compte que la resposta a la teva trucada serà en holandès.

Per a consultes de caràcter general i reclamacions truca al +44 141 352 4444 (24 hores).

Tingues en compte que la teva trucada la respondrà un representant d'Atenció al Client angloparlant.

 

Viatjar des d'Espanya

Posa't en contacte amb Saiz Tours en el +34 637 407 979 (0900-1900) de dilluns a dissabte - Número de trucada local a Espanya. Poden aplicar-se càrrecs addicionals per a les trucades locals o internacionals segons la teva localització. Tingues en compte que la resposta a la teva trucada serà en espanyol i anglès.

També es troba a; Taulells 30 i 31, estació d'autobusos Barcelona-Nord, Barcelona.

Per a consultes de caràcter general i reclamacions truca al +44 141 352 4444 (24 hores). S'aplicaran càrrecs per a les trucades internacionals. Les reclamacions enviades per correu electrònic poden ser contestades només en anglès i francès.

Tingues en compte que la teva trucada la respondrà un representant d'Atenció al Client angloparlant.

 

Trucada des d'Alemanya

Per a consultes de caràcter general i reclamacions truca al +44 141 352 4444 (24 hores). S'aplicaran càrrecs per a les trucades internacionals.

Tingues en compte que la teva trucada la respondrà un representant d'Atenció al Client angloparlant.

 

Escriu-nos:

Atenció al Client

megabus.com/megatrain.com

Buchanan Bus Station
Killermont St
Glasgow
G2 3NW

Tingues en compte que, encara que el correu electrònic és un mètode ràpid i pràctic per contactar amb nosaltres, el nostre departament de relacions amb els clients no pot donar prioritat als clients que ens escriuen per correu electrònic per sobre dels clients que ens escriuen per correu postal. La teva reclamació quedarà registrada i serà contestada amb la mateixa prioritat que la de la resta de clients.

Si no quedes satisfet amb la nostra resposta, pots posar-te en contacte amb l'òrgan de revisió independent apropiat que es detalla més avall o visitar el lloc web Bus Users UK per obtenir-ne més detalls: www.bususers.org

 

A Escòcia, Bus Passengers' Platform, que forma part de l'òrgan oficial Passengers' View Scotland, és l'òrgan de revisió independent per a reclamacions.

Bus Users Scotland
Hopetoun Gate
8b McDonald Road
EDINBURGH
EH7 4LZ

L'òrgan Bus Appeals Body a Anglaterra i Gal·les és un comitè no reglamentari encara que ofereix revisions independents de les reclamacions sobre el funcionament dels autobusos locals i els serveis d'autocar programats a Anglaterra i Gal·les.

Contacte a Anglaterra:

BAB, c/o Bus Users UK
PO Box 119
Shepperton
TW17 8UX

Contacte a Gal·les:

BAB, c/o Bus Users UK (Wales)
Leckwith Offices
Sloper Road
Cardiff
CF11 8TD

 

Consultes de premsa:

Stagecoach Group Plc
10 Dunkeld Road
Perth
PH1 5TW

Tel.: +44 (0) 1738 442111