Política de galetes
IniciParades d'autobúsAvisos de serveisAtenció al Client
 
Cercar i comprar
Veure horaris i comprar seients. Selecciona nombre de passatgers, destinacions de viatge i dates a continuació:

 

Per als viatges dins del Regne Unit i des de/cap a Irlanda, un nen de menys de 3 anys que no ocupi un seient pot viatjar gratis amb un adult que hagi pagat el bitllet.

Tots els passatgers, inclosos els nadons i els nens menors de 3 anys, han de comprar un bitllet per a tots els viatges.

Nombre de passatgers que posseeixen targetes escoceses per a gent gran i persones discapacitades. Vàlides per viatjar a preu reduït per tota Escòcia.

Nombre de passatgers titulars de targetes NUS Extra. Només són vàlides per viatjar pel Regne Unit.

Megabus.com ha recorregut un llarg camí des del seu llançament el 2003, i en l'actualitat ens enorgullim d'oferir serveis a més de 100 destinacions al Regne Unit i al continent europeu. Per facilitar la navegació per la llista d'orígens, que cada vegada és més llarga, hem afegit aquest nou filtre opcional de país. Esperem que aquesta nova característica et resulti útil.
 

Visita Colònia amb megabus.com

 

Als turistes que visiten Europa sempre els agrada visitar Colònia: la quarta ciutat més gran d'Alemanya, amb una mescla fascinant d'alta cultura i estil modern. Estesa a banda i banda del riu Rin, aquesta antiga ciutat universitària presenta una mescla fascinant d'antic i nou, i això la converteix en una destinació perfecta per a un descans curt a la ciutat o unes vacances més llargues, així com en una destinació principal per a viatgers de negocis i estudiants.

Megabus facilita viatjar a Colònia, amb serveis freqüents i preus barats que s'adapten a una gran varietat de pressupostos. Viatja còmodament en un autobús modern equipat amb Wi-Fi gratis, i aprofita els generosos 20 kg d'equipatge permès gratuït per fer algunes compres.

Coses per fer a Colònia

El mercat de Nadal anual de Colònia és famós a tot el món per les seves mostres acolorides i l'encantadora selecció d'artesanies, joguines i queviures tradicionals, i això fa que desembre sigui un dels moments més populars per visitar Colònia. Això no obstant, tot l'any hi ha moltes coses per veure i fer a Colònia.

Fes una passejada pels barris històrics de la ciutat i admira l'espectacular catedral de Colònia, una de les catedrals gòtiques més famoses del món. Absorbeix una mica de cultura als 36 museus únics de Colònia o gaudeix d'un espectacle a l'Opera House de Colònia o al Philharmonic Hall.

Les famílies gaudiran d'una varietat de parcs temàtics i atraccions, incloent-hi el popular Zoo Kölner (que té 750 espècies d'animals diferents) i l'emocionant telefèric de Colònia que travessa el riu.

I com que tenim rutes d'autobús amb destinacions per tota Europa, pots seguir el teu viatge cap a Anvers o Gant, el que et vingui més de gust.

No importa quins siguin els teus gustos, hi ha alguna cosa en aquesta ciutat meravellosa que captivarà la teva imaginació. Reserva avui el teu autobús a Colònia amb megabus.com per començar la teva aventura.

Reserva el teu seient ara!